Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Ουάου!

Να σου προτείνει η εργοδοσία να ενταχθείς σε μια ΣΣΕ με πλαφόν ΑΥΞΗΣΕΩΝ τα 100 Ευρώ το μήνα (χωρίς τα οικογενειακά) και εσύ να λές ότι
προκύπτει μείωση αποδοχών απο αυτήν την ΣΣΕ.
 Πιο γραφικός γίνεσαι σοκάκι. Δικαίωμα σου να πείς όχι στα 100, αλλά κάτι δεν πάει καλά όταν υποστηρίζεις ότι αυτά είναι... μειώσεις.
Τώρα καταλαβαίνει ο σιδηροδρομικός κόσμος γιατί στην έλξη οι γραφικοί δεν κατέβηκαν στις εκλογές του 2019. Δεν θα έβρισκαν την ψήφο τους. Όχι ψηφοδέλτιο δεν μπορούσαν να συγκροτήσουν, την ψήφο τους δεν την είχαν σίγουρη. (και δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό συμβαίνει).
Τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται σχολιασμό. 
Μας αρκεί ο ιδρώτας που έλουσε τον γραφικό όταν πίστεψε απο τους φίλους του στην ΠΟΣ ότι θα έβγαινε σε εκ περιτροπής εργασία στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 
Μετά μίλησε με εκπρόσωπο της ΠΕΠΕ και ηρέμησε......
Γιατί έτσι έχει μάθει χρόνια τώρα. Εκ του ασφαλούς τσάμπα επαναστάτης του πληκτρολογίου.

Όσον αφορά την ΣΣΕ του 2016 χάρη ΚΑΙ σε αυτήν οι μηχανοδηγοί έλαβαν σημαντικές αυξήσεις και το ξέρουν όλοι. Για αυτό και η ΣυνΕξέλιξη αύξησε τις δυνάμεις της και τα ποσοστά κατά 2 έδρες το 2018 (και κατά 3 το 2019).

Έλα σε καμία συνέλευση συνάδελφε. Να μας πείς πως γίνεται το πλαφόν των 100 Ευρώ αύξησης να σημαίνει μείωση.
Είπαμε είσαι παιδί του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ, αλλά τέτοια δημιουργική λογιστική ούτε...ο Σημίτης!

Ουαού!

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

υ.γ. Για την ουσία κουβέντα. Γιατί στα σοβαρά ζητήματα οι κότες κρύβονται στο κοτέτσι.


1 σχόλιο: