Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Τηλεκατάρτισης το ανάγνωσμα

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα  είχε γεμίσει ο τοίχος μας στο fb με διαφημίσεις ΚΕΚ.
Από χθες έχει γεμίσει με καταγγελίες που αφορούν την κατάρτιση με κοινό παρανομαστή το ότι είναι απαράδεκτο να τρως χρόνια ολόκληρα στο πανεπιστήμιο και στο μεταπτυχιακό για να γίνεις γιατρός,
δικηγόρος, μηχανικός, για να έρχεται ένα τυχάρπαστο ΙΕΚ να σε προσβάλει με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο με ανακρίβειες, τσαπατσουλίστικες μεταφράσεις από google translate και ξεκάθαρη διασπάθιση δημόσιου χρήματος.

Έχει γεμίσει λοιπόν ο τοίχος με διαφάνειες τηλεκατάρτισης. Το περιεχόμενο και η ποιότητα και η θεματολογία των διαφανειών είναι απαράδεκτα. Ανακρίβειες, αστοχίες, ασυνάρτητες προτάσεις, πληροφορίες copy paste από Βικιπαιδεια, μετάφραση ξένων κειμένων με Google translator. Πολλά αραβικά μέσα στα κείμενα.

Όλα αυτά κάνουν τους Επιστήμονές μας να αισθάνονται  πραγματική οργή και ντροπή για την βαθιά υποτίμηση των επιστημόνων της χώρας.
80 εκατομμύρια Euro δόθηκαν στα ΙΕΚ για αυτά τα προγράμματα. 
Παραθέτουμε κάποιες διαφάνειες  για να πάρετε μια ιδέα :


Πηγή https://arki.gr/








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου