Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Π.Ο.Σ. : Συμμετέχουμε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα Τέμπη

 
Η Π.Ο.Σ. καλεί τους σιδηροδρομικούς να συμμετέχουν στην αυριανή διαμαρτυρία που διοργανώνουν οι συγγενείς των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών. 

Από τις 28 Φλεβάρη 2023, οι οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, δεν έχουν ακόμα πάρει τις απαντήσεις που ζητούν. Τι και ποιοι έφταιξαν;


Εμείς διαφωνούμε με τη λογική μόνον του ανθρώπινου λάθους, που φαίνεται να κυριαρχεί. 

Ζητάμε, να  αποδοθούν οι ευθύνες σε αυτούς που πραγματικά τις φέρουν και να δοθούν απαντήσεις, γιατί και εμείς θρηνούμε μαζί με όλα τα θύματα, και τους συναδέλφους μας που ήταν μέλη της μεγάλης σιδηροδρομικής οικογένειάς μας.


Ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάςσυμμετέχουμε στο αυριανό κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Bουλή στις 17:30’. 


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ



Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου