Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Σταμάτης Μαλέλης: «Το MEGA δέχθηκε πολλές πιέσεις για τα Τέμπη»

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη  παραχώρησε ο Σταμάτης Μαλέλης. Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης MEGΑ, λίγες μέρες πριν
το τέλος του 2023, έκανε τον απολογισμό της τηλεοπτικής χρονιάς. 

Ερωτηθείς για το πιο δύσκολο θέμα που διαχειρίστηκε μέσα στο 2023 απάντησε χωρίς περιστροφές πως αυτό ήταν η σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη. «Το πιο δύσκολο θέμα και το μεγαλύτερο ήταν τα Τέμπη όπου το MEGA το διαχειρίστηκε εξαιρετικά. Δώσαμε μία μάχη τότε και νομίζω πως σε μία τέτοια τραγωδία το διαχειριστήκαμε εξαιρετικά.  

Ήταν ένα θέμα που πόνεσε την κοινωνία αλλά πόνεσε και την ίδια την κυβέρνηση, η οποία είχε κάνει πολλά λάθη στα Τέμπη και το MEGA τα ανέδειξε. Δεχτήκαμε πολλές γκρίνιες και πιέσεις γι’ αυτό»

«Δεχτήκαμε πολλές πιέσεις για τα Τέμπη»

Ερωτηθείς για το πιο δύσκολο θέμα που διαχειρίστηκε μέσα στο 2023 απάντησε χωρίς περιστροφές πως αυτό ήταν η σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

«Το πιο δύσκολο θέμα και το μεγαλύτερο ήταν τα Τέμπη όπου το MEGA το διαχειρίστηκε εξαιρετικά. Δώσαμε μία μάχη τότε και νομίζω πως σε μία τέτοια τραγωδία το διαχειριστήκαμε εξαιρετικά.

Ήταν ένα θέμα που πόνεσε την κοινωνία αλλά πόνεσε και την ίδια την κυβέρνηση, η οποία είχε κάνει πολλά λάθη στα Τέμπη και το MEGA τα ανέδειξε.

Δεχτήκαμε πολλές γκρίνιες και πιέσεις γι’ αυτό. Να θυμίσω πως το MEGA αποκάλυψε πως δεν υπήρχε τηλεδιοίκηση. Μπήκε ο ρεπόρτερ στο γραφείο που έλεγαν πως ήταν η τηλεδιοίκηση και δεν υπήρχε τίποτα, βρήκε καλώδια.

Και την ίδια μέρα έβγαιναν και έλεγαν πως λειτουργεί η τηλεδιοίκηση, χωρίς να υπάρχει καμία τηλεδιοίκηση.

Προσπαθούσαμε να τους πούμε πως αυτό που λένε αυτοί τηλεδιοίκηση είναι το καντράν του σταθμάρχη.

Αλίμονο εάν δεν είχαν και αυτό. Αναγκάστηκαν μετά και το είπαν ‘’τοπική τηλεδιοίκηση’’. Τι πάει να πει αυτό; Αυτό ήταν νομίζω το μεγαλύτερο θέμα.

Ήταν μία τραγωδία που έδειξε τις αμέλειες του κράτους. Και δεν έχει πληρώσει κανείς ακόμα γι’ αυτό. Εμείς (στο δελτίο) πρέπει να το παρακολουθούμε τι συμβαίνει», είπε αρχικά ο Σταμάτης Μαλέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου