Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Οι μηχανοδηγοί εξέθεσαν τους παπαγάλους του συστήματος

Σοβαρά εκτεθειμένοι πλέον όσοι αναπαράγουν συστηματικά  την  παραπληροφόρηση, αντικαθιστώντας στην ουσία όσους απαξιώνουν τον σιδηρόδρομο εδώ και 5 χρόνια. Η ανακοίνωση του Σωματείου των Μηχανοδηγών εξέθεσε
τους ψεύτες, που εδώ και  καιρό προσπαθούν να κάνουν το άσπρο-μαύρο.

Τόλμησαν μάλιστα να αναφερθούν σε "πλειοψηφίες" που έβγαλαν το Δελτίο Τύπου της Π.Ε.Π.Ε. αποδεικνύοντας ότι είναι εγκάθετοι όσων θέλουν να παραβιάζονται κανόνες ασφαλείας στην κυκλοφορία των τρένων. Αυτή τους όμως η τοποθέτηση αποκάλυψε τον πραγματικό τους ρόλο, που εμείς γνωρίζουμε καιρό τώρα. 

Αλήθεια υπάρχει μηχανοδηγός ή εκλεγμένος συνδικαλιστής που να διαφωνεί με την ανακοίνωση της Π.Ε.Π.Ε.  για τις αφύλακτες και μη λειτουργούσες σιδηροδρομικές διαβάσεις; 


Έφτασαν στο  σημείο  να εξυμνούν αυτούς που έκλεισαν την Πελοπόννησο το 2010 και μετέταξαν 3.000 σιδηροδρομικούς, γράφοντας πως η ΤΡΑΙΝΟΣΕ επί των ημερών τους είχε....καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα! 

Με μειώσεις μισθών 45%, χιλιάδες μετατάξεις σιδηροδρομικών  και τρένα να κυκλοφορούν απο τις μονές γραμμές του Ασωπού και του Μπράλλου. 

Ο ρόλος τους αποκαλύφθηκε πλέον σε όλους.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να λιβανίζουν την Κυβέρνηση, αποπροσανατολίζοντας απο τα πραγματικά αίτια της διάλυσης των σιδηροδρόμων.

Απο το στέκι της έλξης έχουν κόκκινη κάρτα μήνες τώρα. 

Ας έχουν καλά στο νου (και όσοι τους παρακινούν), ότι αν θεωρούν ότι οι μηχανοδηγοί θα ανέχονται τις καταστάσεις αυτές, που θέτουν σε κίνδυνο επιβάτες και εργαζόμενους,  θεωρούν λάθος και θα το διαπιστώσουν πολύ σύντομα. 

Η αγωνία των υπευθύνων της Hellenic Train για να κυκλοφορήσουν τα τρένα, ερμηνεύτηκε με λάθος τρόπο απο ορισμένους και η αλαζονεία της εξουσίας στην εποχή μας, κοστίζει ακριβά.

Το στέκι της έλξης -Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Καλοπροαίρετα, φυσικά, συστήνουμε στους ψεύτες παπαγάλους,  να ψάξουν λίγο καλύτερα και θα διαπιστώσουν ότι οι διαβάσεις φυλάσσονται όταν περνάνε εμπορικά τρένα, αλλά όταν περνάνε επιβατικά οι φύλακες εξαφανίζονται!  

Τα υποδείγματα υπάρχουν και τα έχουμε στην κατοχή μας. 

Το ότι δεν θέλουμε να διασύρουμε καθημερινά τον σιδηρόδρομο και όσους δίνουν αυτές τις εντολές, μην το θεωρούν αδυναμία, ούτε οι παπαγάλοι, ούτε όσοι τις υπογράφουν, γιατί θα εκπλαγούν.

Τέλος επίσης καλοπροαίρετα, συστήνουμε στους Κλουζό, να ρωτήσουν πόσα χρωστάνε όλες οι σιδηροδρομικές εταιρείες στον ΟΣΕ. 

Γιατί η εμμονή τους με την Hellenic Train (που κακώς τους επιτρέπει να την δυσφημούν) μας προκαλεί απορίες. 

Και φυσικά η συστηματική αυτή δυσφήμιση  επηρεάζει και την σχέση του επιβατικού κοινού με τους εργαζόμενους επί των αμαξοστοιχιών στην ΗΤ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου