Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

IX πέφτει σε τρένο στην Μοναστηρίου - Δηλωμένη η κατάσταση απο τους μηχανοδηγούς

 Παράσυρση ΙΧ από εμπορική αμαξοστοιχία στην οδό Μοναστηρίου στη δυτική Θεσσαλονίκη σημειώθηκε λίγο μετά τις 22.00. Σύμφωνα με μαρτυρίες οι μπάρες ήταν κατεβασμένες και τα φωτεινά σήματα αναμμένα ένδειξη ότι θα περνούσε η αμαξοστοιχία. Πιθανόν ο οδηγός του οχήματος να
θέλησε να προσπεράσει ανάμεσα από αυτές στο κενό που σχηματίζουν με αποτέλεσμα να παρασύρει το αυτοκίνητο το διερχόμενο τρένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι μηχανοδηγοί με αναφορές τους έχουν επισημάνει το πρόβλημα με το κενό που υπάρχει στις μπάρες στην συγκεκριμένη διάβαση που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο. 
Οι υπεύθυνοι του ΟΣΕ πρέπει να σκύψουν άμεσα στο πρόβλημα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου