Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Κώστας Γενιδούνιας / Η καυστική απάντηση στη ΝΔ που τον εξαίρεσε από μάρτυρα στην Εξεταστική

 Αναμενόμενη χαρακτήρισε την απόφαση της κυβερνητικής πλειοψηφίας να μην τον προτείνει ως μάρτυρα στην εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη, απορρίπτοντας τα αιτήματα σύσσωμης της αντιπολίτευσης για την παρουσία του σε αυτή, ο πρώην πρόεδρος των μηχανοδηγών Κώστας Γενιδούνιας.

Οπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα: «Προφανώς κρίθηκε ότι δεν είμαι χρήσιμος για την αναζήτηση της αλήθειας, όπως και το ότι η άποψη των μηχανοδηγών δεν αξίζει (και πάλι) να ακουστεί».

Ο αγώνας των μηχανοδηγών για την αλήθεια, θα συνεχιστεί», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Ειδικότερα, ο Κώστας Γενιδούνιας επισημαίνει:

«Όπως ανέμενα η (κυβερνητική) πλειοψηφία δεν με προτείνει ως μάρτυρα στην εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη και απέρριψε τα αιτήματα σύσσωμης της αντιπολίτευσης για την παρουσία μου σε αυτή. Προφανώς κρίθηκε ότι δεν είμαι χρήσιμος για την αναζήτηση της αλήθειας, όπως και το ότι η άποψη των μηχανοδηγών δεν αξίζει (και πάλι) να ακουστεί. Ο αγώνας των μηχανοδηγών για την αλήθεια, θα συνεχιστεί. Ευχαριστώ όσους επικοινωνούν τις τελευταίες ώρες, είναι πολλά τα μηνύματα που λαμβάνω, αλλά πραγματικά δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω, τα γεγονότα μιλούν από μονά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου