Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Μηχανοδηγοί με μπλοκάκι στον ΟΣΕ


 Δεν έχει ακόμα στεγνώσει το μελάνι όσων έγραφαν ότι είναι συκοφαντίες όσα λέγονται για μηχανοδηγούς με μπλοκάκια. Πρόσωπα τα οποία συναναστρέφονται με την Κυβερνητική  εξουσία διακατέχονται από μόνιμη έπαρση και αλλαζονεια και στοχοποιούν όσους αντιστέκονται στις πολιτικές των επισφαλών σχέσεων εργασίας. Σύντομα θα καταλάβουν ότι όσοι τους χρησιμοποιούν για να χτυπήσουν το Σωματείο μας, όχι μόνο δεν τους υπολογίζουν αλλά θα τους παραδώσουν βορρά στην κριτική των μηχανοδηγών.

 Η διοίκηση του ΟΣΕ να σταματήσει ΤΩΡΑ τα σχέδια της για μηχανοδηγούς με μπλοκάκια. Μετά την μεγάλη μάχη του 2018 όταν και πείσαμε/ αναγκάσαμε  την τότε πολιτική  ηγεσία να μην επιτρέψει την είσοδο συνταξιούχων στον κλάδο μας, ετοιμαζόμαστε για την μεγάλη μαχη για την οποία είχαμε προειδοποιήσει τους μηχανοδηγούς. 

Την μάχη για Μόνιμες και σταθερές σχέσεις εργασίας στον σιδηρόδρομο!

Από τα social της Συνεξέλιξης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου