Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Τι διαβάσατε τον Μάιο !

Ξεπέρασε τις 71 χιλιάδες επισκέψεις το στέκι της έλξης το blog των μηχανοδηγών για  τον μήνα Μάιο με μόλις 182 αναρτήσεις κ χωρίς να υπολογίζουμε σε αυτές την 1η μέρα του περασμένου μήνα  !
Κορυφαία μέρα σε επισκεψιμότητα η 13η Μαΐου όταν το στέκι πλησίασε τις 4 χιλιάδες επισκέψεις σε μια μόνο μέρα όπως βλέπουμε στον γραφικό πίνακα παραπάνω. Ας δούμε τα 10 δημοφιλέστερα άρθρα του Μαΐου !


















Το θέμα με την φωτιά στο MAN στο Άδενδρο διαβάστηκε απο 841 αναγνώστες ενώ τις φωτογραφίες με τα χαμόγελα των συνδικαλιστών μας με τις Διοικήσεις κατά την υπογραφή της ΣΣΕ , είδαν περισσότεροι απο 500 αναγνώστες !

Η αποκάλυψη του blog για το θέμα με τα κλιμάκια διαβάστηκε απο 469  συναδέλφους , ενώ τα σχέδια της ΣΣΕ πριν αυτή υπογραφεί απο 466.

Το ενδιαφέρον κέντρισαν και τα αποτελέσματα των εκλογών του Πολιτιστικού (434 μοναδικά κλικ) ενώ το θέμα με τους μηχανοδηγούς απο το ΜΘ που συνταξιοδοτήθηκαν χωρίς το επίδομα ευθύνης , διαβάστηκε απο 400 και πλέον συναδέλφους , στην πλειονότητα τους μηχανοδηγούς που επικοινώνησαν και μαζί μας για το θέμα.
Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε και μεταξύ των μηχανοδηγών η επιστολή της ΠΕΠΕ στην ALE και η ανάρτηση μας με τίτλο ¨" τα πουλήσανε όλα" που διαβάστηκε απο 414 κ πλέον αναγνώστες !
Το συνταξιοδοτικά θέματα πάντα ελκύουν το ενδιαφέρον του αναγνωστικού μας κοινού και έτσι 410 αναγνώστες διάβασαν το θέμα με την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης .
Κλείνοντας η ουσιαστική μας τοποθέτηση για το τροχαίο υλικό με τίτλο "ξεπέρασε κάθε όριο η κατάσταση με το τροχαίο υλικό...." διαβάστηκε απο περισσότερους απο 400 αναγνώστες !

Καθημερινά οι επισκέψεις κυμαίνονται ανάλογα με την θεματολογία κατά μέσο όρο  απο 2000 εως και 3000+ .

Εμείς θέλουμε κ πάλι να ευχαριστήσουμε όλους όσους κατά καιρούς μας βοηθούν στέλνοντας θέματα , τους πολύτιμους συνεργάτες μας , αλλά και όσους μας ασκούν κριτική γιατί πραγματικά μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι !

Ευχόμαστε σε όλους ένα καλό μήνα σήμερα και ένα καλό καλοκαίρι !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου