Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Φωτογραφίες απο την μεταφορά των τεύτλων - Οι μηχανοδηγοί δίνουν και πάλι απαντήσεις !

Εκπληκτικές φωτογραφίες που δείχνουν την διαδρομή της μεταφοράς των τεύτλων.Το στέκι της έλξης στέλνει τους χαιρετισμούς του στους μηχανοδηγούς της Δράμας και της Αλεξανδρούπολης, των ακριτικών μας μηχανοστασίων, που δίνουν τον καθημερινό αγώνα (μαζί με τους συναδέλφους απο το ΜΘ) και απέδειξαν στους αφελείς που θέλαν να


τα καταργήσουν και να τους μεταθέσουν, την χρησιμότητα τους και το πόσο απαραίτητη   είναι η παρουσία τους στις περιοχές τους για την ανάπτυξη του σιδηροδρόμου και την τόνωση της περιφέρειας.
Θυμίζουμε  σε ΟΛΟΥΣ ότι οι μηχανοδηγοί για άλλη μια φορά υπερβάλουν εαυτό και ότι χάρη στο φιλότιμο ΟΛΩΝ   των σιδηροδρομικών  λειτουργεί ο σιδηρόδρομος.
Χωρίς τους σιδηροδρομικούς ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ δεν υπήρχαν.
















Αναχωρώντας απο το ΕΒΖ (Εργοστάσιο Ζάχαρης) ΑΑ 80673 !




Ερυθροπόταμος Διδυμότειχο












περνόντας την γέφυρα....










Αμόριον











Μεταξύ Μάνδρας και Σουφλίου - Απέναντι όχθη η Τουρκία !












Σουφλί












Πετρελαιοδότηση











Έλεγχος πριν την αναχώρηση !













Είμαστε και πάλι έτοιμοι !











Οι φωτογραφίες είναι απο τον φίλο μας Τάσσο Λαμπρόπουλο.

Και επειδή κάτι ακούσαμε απο κάποιους συνδικαλιστές σε συνελεύσεις.
Το στέκι της έλξης δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες απο την μεταφορά των τεύτλων (και το πρόσφατο βίντεο) θέλει να δείξει τον καθημερινό αγώνα των συναδέλφων μας που εργάζονται υπερεντατικά για να βγει το έργο. Δεν μας ενδιαφέρουν οι μικροπολιτικές τοποθετήσεις.
Κανείς μηχανοδηγός δεν αρνείται την ανάπτυξη του σιδηροδρόμου.Αντίθετα όλοι την θέλουμε και την επιδιώκουμε.
Ωστόσο διαφωνούμε κάθετα στον τρόπο που αυτή γίνεται σήμερα και με όσους στηρίζουν τις πολιτικές ιδιωτικοποίησης του μέσου, πολιτικές που στην ουσία οδηγούν στο κλείσιμο του μέσω της έλλειψης προσωπικού,της υπερεργασίας κτλπ.


1 σχόλιο:

  1. Και όταν ταλαιπωρημένος πατήσεις το πόδι σου στο μηχανοστάσιο σου έρχονται ακούσματα μεταφερόμενα από την συμπρωτεύουσα πως κινδυνεύεις με εκτός υπηρεσίας.
    Το λάθος; Η εφαρμογή του κανονισμού για την ασφάλεια της αμαξοστοιχίας.
    Εγώ το μόνο που θα πω είναι ΑΡΘΡΟ 75 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 782 του ΓΚΚ

    Δημήτριος Κυριακίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή