Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Καταγγελία απο Δίκτυο Σιδηροδρομικών : Και άλλη δραστηριότητα παραχωρείται σε εργολάβους

Προχωρά και στον τομέα των φυλάξεων των Ισόπεδων Διαβάσεων η Ιδιωτικοποίηση τους με ενοικιαζόμενους εργαζομένους των 400 ΕΥΡΩ. Η επιμονή των κυβερνώντων και των φερεφώνων τους, τις διοικήσεις των εταιρειών έχει φέρει στα όρια της αντοχές  του προσωπικού με οφειλές
για 20 εργαζομένους, 2,100 περίπου αναπαύσεις και με 400 πληρωμένες  αναπαύσεις μέσα στο 2014.
Επισημαίνουμε σε κάθε κατεύθυνση εντός και εκτός  Ο.Σ.Ε ότι η οδηγία της Δ.Γ. που τέθηκε σε ισχύ με αριθμό 1734822/03-03-2011 Απόφαση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ο.Σ.Ε. και αφορά τον κανονισμό της Υπηρεσίας των Φυλάκων Ισόπεδων Διαβάσεων αναφέρεται σαφώς σε προσωπικό που είναι ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ στον υπηρεσιακό μηχανισμό του Ο.Σ.Ε.
Η εύκολη λύση για την κάλυψη σημαντικών κενών που υπάρχουν, με τους εργολάβους και το σκλαβοπάζαρο που έχει δημιουργηθεί δεν μπορεί να έχει εφαρμογή στον ευαίσθητο λειτουργικά και ουσιαστικό τομέα των φυλάξεων των Ισόπεδων Διαβάσεων.
Προειδοποιούμε την Διοίκηση του Ο.Σ.Ε. που αγνόησε τις προτάσεις μας, των συνδικάτων για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού αλλά έστω και με συμβάσεις 8μηνου να μην προβεί σε αντικανονιστικές ενέργειες.
ΔΕΝ ΣΥΝΕΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ και όσοι με βάση τον νόμο βρεθούν να παρανομούν να είναι σίγουροι ότι θα τους ζητηθούν οι όποιες ευθύνες.




ΔΙΚΤΥΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ
17/10/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου