Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Έτσι διεξάγονται οι εκλογές στο Σωματείο μας

Το στέκι της έλξης δημοσιεύει τον τρόπο με τον οποίο διεξάγονται οι εκλογές στο Σωματείο μας και σύμφωνα με τα όσα ορίζει το Καταστατικό (άρθρο 20).Την ευθύνη για την διεξαγωγή των εκλογών την έχει η τριμελής Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, η οποία για φέτος και σύμφωνα με τα αποτελέσματα των προηγούμενων αρχαιρεσιών αποτελείται απο τους 

Εβερκιάδη Παναγιώτη
Διαμαντόπουλο Δημήτρη ( αναπληρωματικό του φίλου συνταξιοδοτηθέντα Πάρη Ανδρομιδά)
Βαρνέλη Παύλο.

Η ΚΕΕΠ (συντόμευση απο εδώ και πέρα για την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή) βρίσκεται σε συνεργασία με τις Τοπικές Εφορευτικές  Επιτροπές ( σε Πάτρα , Λειανοκλάδι , Λάρισα , Βόλο , Θεσσαλονίκη , Δράμα, Αλεξανδρούπολη) .
Οι υποψηφιότητες για κάθε συνδυασμό πρέπει να έχουν δοθεί μέχρι και 15 μέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.
10 μέρες πριν απο τις εκλογές η ΚΕΕΠ ανακοινώνει επίσημα με τοιχοκόληση στα γραφεία του Σωματείου και στους χώρους δουλειάς τους συνδυασμούς και καταρτίζει τα σχετικά ψηφοδέλτια.

5 μέρες πριν την ψηφοφορία η ΚΕΕΠ οφείλει να παρουσιάσει στις Τοπικές Επιτροπές τους καταλόγους των ταμειακά εντάξει μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου και που είναι θεωρημένοι με τις υπογραφές του Προέδρου και του Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου, μαζί με το υπόλοιπο εκλογικό υλικό.

Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους που θα θέσουν υποψηφιότητα καλή επιτυχία στον αγώνα τους και φυσικά μια ήρεμη προεκλογική περίοδο, χωρίς ακρότητες,
Στην 3μελή Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή καλό κουράγιο και δύναμη !

Το στέκι της έλξης , όπως πράττει συνεχώς θα ενημερώνει τους μηχανοδηγούς για τις ανακοινώσεις όλων των παρατάξεων καθώς και για οτιδήποτε νέο προκύπτει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου