Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Η ΑΣΚΕ αλλάζει απόψεις σαν τα πουκάμισα .Το Βατερλώ της,συνεχίζεται καθημερινά

Ποιο εμπαθής πεθαίνεις....Αγάπη μόνο λοιπόν σύντροφε του ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών.
Τώρα που χάθηκε το δικαστήριο στην Δράμα,ο γραφικός εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ έσπευσε δημόσια να δηλώσει ότι αυτός δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος ( ο δικαστικός) για να λύνονται αυτά τα ζητήματα.Αφού 
η ΑΣΚΕ ( ο Ζαφείρης Βελλής συγκεκριμένα) υπερψήφισαν στο προηγούμενο ΔΣ,την πρόταση των συναδέλφων στην Δράμα, σήμερα -αφού οι συνάδελφοι χάσανε- επισημαίνει ο νέος πλέον εκπρόσωπος της (μόνο στο ΣτΑ αφού στο ΔΣ η ΑΣΚΕ μετά απο 30 χρόνια δεν κατόρθωσε να εκλέξει μέλος) ότι η οδός των δικαστηρίων δεν είναι ενδεδειγμένη για την επίλυση τέτοιων θεμάτων και οτι αυτά θα πρέπει να επιλύονται συνδικαλιστικά.
Την ίδια άποψη είχε και πριν το καλοκαίρι του 2015 η ΑΣΚΕ για το ΣΕΠΕ (ότι δλδ τα θέματα δεν λύνονται μέσω του ΣΕΠΕ,αλλά συνδικαλιστικά)αλλά τον Αύγουστο προσέφυγε εκεί για το γεύμα και το πλαφόν στις διανυκτερεύσεις,με τα γνωστά αρνητικά  αποτελέσματα.

Για όλα αυτά για την ΑΣΚΕ φταίει η σημερινή ηγεσία της ΠΕΠΕ,με την οποία δεν πάμε πουθενά. (με αυτήν την ηγεσία δεν πάμε πουθενά, με την προηγούμενη πηγαίναμε παντού κάναμε και τις δουλειές μας μάλλον,χάναμε και 50% σε 2 χρόνια). 
Επιβεβαιωνόμαστε πλήρως  για το ότι αυτή η ΑΣΚΕ αποτελεί φερέφωνο της ΔΑΚΕ. Το έχουμε ξαναγράψει,η συνεργασία του σημερινού εκπροσώπου της με την ΔΑΚΕ Έλξης ήταν στενότατη,εδώ και 2-3 χρόνια.
Σήμερα αποτελεί το παπαγαλάκι της ΔΑΚΕ Έλξης,αφού κάνει το βρώμικο παιχνίδι για αυτήν.
Και αφού φυσικά οδήγησε την ΑΣΚΕ στο ιστορικό της Βατερλώ τον Μάη του 2015 στις εκλογές του Σωματείου μας,παρά το ότι η ΔΑΚΕ αλλά και η ΠΑΣΚ τότε "την έσπρωξαν με τα χίλια",-ιδιαίτερα στις συνελεύσεις του καλοκαιριού-.
Για αυτό και στην επιχειρηματολογία του ο εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ, δεν αναφέρει τίποτα για τον Κανονισμό Εργασίας που ψηφίστηκε πριν απο 4 χρόνια και πρέπει πλέον να αλλάξει.

Μάλιστα επειδή στο ΣτΑ δεν είχε βγεί η απόφαση για την Πάτρα, η ΑΣΚΕ για το θέμα τότε τοποθετήθηκε αλλιώς,αναφέρει σήμερα ο εκπρόσωπος της. 
Αν σήμερα κέρδιζαν οι συνάδελφοι θα μιλούσε για θρίαμβο των εργαζομένων σε βάρος της αστικής δικαιοσύνης,λέμε εμείς.

Αυτά ειπώθηκαν δημόσια πριν απο λίγο απο τον εκπρόσωπο της ΑΣΚΕ.
Αποτυχημένο και εξαφανισμένο καθώς αρνείται να εμφανιστεί στα τελευταία 2 Διοικητικά Συμβούλια -παρότι έχει επίσημα προσκληθεί- για να μας εξηγήσει την καταγγελία του για τα οικονομικά του ΤΑΠΕΛ. Φοβάται τον διάλογο,τρέμει τον αντίλογο.
Γράψαμε στην προηγούμενη μας ανάρτηση για τους ελαφρόμυαλους.
Αυτός είναι  ο ένας. Ο άλλος είναι και αυτός γνωστός και απο το πρωί πετάει την σκούφια του απο χαρά επειδή νομίζει ότι με αυτές τις δικαστικές αποφάσεις (...) χάνει η +ΣυνΕξέλιξη κ όχι οι μηχανοδηγοί συνολικά.
Εμείς τι να πούμε.
Αγάπη μόνο Γιώργο Κλίτσα.
Φαίνεται ότι σου έχει λείψει πολύ αυτή και πραγματικά έχεις χάσει τον έλεγχο,απο την προσωπική σου εμπάθεια.
Αγάπη μόνο, Γιώργο της καρδιάς μας.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

2 σχόλια:

  1. Έχει βρεί ο Γενιδούνιας την υγεία του.Και να μην υπήρχε ο Κλίτσας θα έπρεπε να τον είχε εφεύρει.
    Ευτυχώς γι αυτόν,τον εφηύρε η ΔΑΚΕ και έτσι κάνει πάρτυ.
    ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μέρες αυτές προσφέρονται μόνον για αγάπη, όχι για αντιπαραθέσεις. Για την ανάρτηση του Γιώργου Κλίτσα θα μιλήσω μετά το Πάσχα.
    Για τώρα Γιώργο σου εύχομαι το άγιο φως της Αναστάσεως να φωτίσει το δρόμο σου και να σε οδηγήσει στην απόλυτη αλήθεια.
    Ο Θείος λόγος και η θυσία της Σταύρωσης ας καθοδηγούν την κάθε σκέψη μας για να βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά με ελπίδα, γύρω μας με αγάπη.
    Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους τους συναδέλφους

    Δημήτριος Κυριακίδης
    Αντιπρόσωπος Δράμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή