Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Τίποτα νέο απο την συνάντηση με την κ. Χρυσοβελώνη

Σε καλό κλίμα και περισότερο για επικοινωνιακούς λόγους η συνάντηση η εκτίμηση παρευρισκομένων.Τίποτα το σπουδαίο ή νεότερο απο την συνάντηση μας ανέφεραν όσοι ήταν παρόντες παρά μια πρόταση για να 

υπάρξει συνάντηση τριμερής για την ΣΣΕ μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ-ΥΜΕ- Διοικήσεων....

Τέθηκε το θέμα για την τροπολογία για τους ΥΕ που θα γίνει προσπάθεια να υπάρξει επικοινωνία για να ενταχθούν και οι σιδηροδρομικοί (θα γίνει σε άλλο Νομοσχέδιο αν δεν γίνει τώρα).
Το άρθρο 2 δεν γίνεται δεκτό λόγω ...νομιμότητας (θα γίνει όμως προσπάθεια).
Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του Νίκου Δρίτσα -μέλους του Δ.Σ. της ΠΕΠΕ-ως κομματικού στελέχους των ΑΝ.ΕΛ. στην συνάντηση. (με την ιδιότητα του γραμματέα του συνδικαλιστικού).

Απο εβδομάδα τα σπουδαία λοιπόν, ενώ εμείς εδώ στο στέκι είμασταν ξεκάθαροι.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δηλώνει έτοιμη για την ΣΣΕ και υπάρχει αναμονή και για τις άλλες εταιρείες για το θέμα.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου