Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Προτεραιότητα η τοποθέτηση επισκέπτη στον Παλαιοφάρσαλο

Νέο εργατικό ατύχημα με μηχανοδηγό....
Άλλο ένα θέμα που πρέπει να επιλυθεί άμεσα απο το Σωματείο μας είναι η τοποθέτηση επισκέπτη στον Παλαιοφάρσαλο. Είναι γνωστό ότι πλέον οι αλλαγές των μηχανών γίνονται εκεί και ότι απο το 2011 όταν και ξεκίνησε η αλλαγή των μηχανών στον Δομοκό, επισκέπτης δεν υπήρχε στον σταθμό.
Το Σωματείο μας θα προβεί στα απαραίτητα μέσα στην εβδομάδα (σύμφωνα με
όσα γνωρίζουμε ήδη έχουν γίνει οι πρώτες ενέργειες ) και πιστεύουμε ότι το θέμα θα λήξει σύντομα.

Ένα θέμα που ταλαιπωρεί τους μηχανοδηγούς 5 χρόνια τώρα και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία.
Εμείς περιμένουμε το αποτέλεσμα των κινήσεων της ΠΕΠΕ.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

2 σχόλια:

  1. Κάτι έγινε δεν μπορεί.....μετά από 5 χρόνια ζητάτε επισκέπτη.Όταν ο Σταθμός δεν υποστηρίζετε από επισκέπτη μέσα στα καθήκοντα του Μηχανοδηγού είναι και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα κάτι γίνεται.Το θέμα όμως αγαπητέ συνάδελφε ότι ο Κανονισμός προβλέπει όπως αναφέρεις για την περίπτωση που δεν υπάρχει.Εδώ έχουμε με εν ενεργεία σταθμό που γίνονται αλλαγές μηχανών προγραμματισμένα. Καλό θα είναι λοιπόν να σκεφτόμαστε πριν πούμε κάτι

      Διαγραφή