Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Επιστολή Ν.Αχιλεόπουλου

Προς αριστερούς κυβερνώντες  συγκυβερνώντες και υποστηρικτές επιστολής το ανάγνωσμα.
Αριστερά μπαίνοντας ή βγαίνοντας.
Ποιος δεν θυμάται τον κ. Τσίπρα όταν ήταν αντιπολίτευση που είχε
έρθει  στην Καρόλου  και  μας είχε πει ότι είναι έγκλημα η ιδιωτικοποίηση του σιδηροδρόμου,ποιος δεν θυμάται που μας είχε πει αγωνιστείτε να μην ιδιωτικοποιηθεί ο σιδηρόδρομος γιατί θα είναι δύσκολη η επανακρατικοποίηση.

Και Τώρα τι ξέχασε; φαίνεται έχει κοντή μνήμη. Δυστυχώς αλλά αν αυτή είναι αριστερά τύφλα να χει η δεξιά.  

Εδώ όχι μόνο συνεχίζουν  την πολιτική των μνημονίων των προκατόχων τους , αλλά ξεπουλάνε  τα πάντα με τον ποιο ελεηνό τρόπο. Ούτε καν τη διασφάλιση του προσωπικού δεν συζητούν.

Το ποιο τραγελαφικό όμως είναι ότι ακόμη και τώρα μία εβδομάδα πριν την κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών, ο υπουργός δηλώνει ότι διαφωνεί με την ιδιωτικοποίηση αλλά είναι στην αρμοδιότητα του ΤΑΙΠΕΔ.

Αλλά την υπογραφή θα την βάλει,  με κλάματα φυσικά.Λίαν επιεικώς πολιτικοί απατεώνες.Να τους χαίρεστε τους "αριστερούς" σας.

ΝΙΚΟΣ  Δ.  ΑΧΙΛΛΕΟΠΟΥΛΟΣ 

1 σχόλιο:

  1. Αν οι Έλληνες φοβισμένοι αστοι, είχαν άλλη γνώμη, θα ενίσχυαν τις αντι-Ευρώ δυνάμεις στις εκλογές του Γενάρη. Αντί γι αυτό και αφου είδαν το ΟΧΙ να γίνεται ΝΑΙ σε μια νύχτα 17 ωρών, επιβράβευσαν την κωλοτούμπα. Κάποιοι απείχαν, αλλά η αποχή δεν είναι θέση. Μετά έκατσαν στους καναπέδες και φοβερίζουν την Άρτα. Οι εξ αυτών πανύβλακες ονειρεύονται επαναφορά των Σαμαροβενιζέλων, ως Αδωνιδιμητσοτακηδοφωφωθεοδωράκηδων με ολίγον Λεβέντη, για να εφαρμόσουν καλύτερα, ταχύτερα και αδιαμαρτύρητα, όσα οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έφεραν εκ της Εσπερίας.
    Τι μας λένε οι κατα δήλωσή τους, αντι-λαϊκιστές αρχηγοί: "Εμείς ήμασταν ανέκαθεν υπερ των "μεταρρυθμίσεων" γιατί μας διώξατε; (κλαψ) Γιατί δεν μας αφήσατε να κάνουμε όλη την παραλία της Αττικής, μπετόν αλλά επαναδιαπραγματευτήκατε τα Λιπάσματα και το Ελληνικό; Γιατί δεν μας αφήσατε να εξαφανίσουμε κάθε Δημόσιο χώρο, έννοια, υπηρεσία και βγάλατε άλλους να το κάνουν;".
    Και οι φοβισμένοι αστούληδες, τρέμουν. "Τι θα γίνουν οι καταθεσούλες μας, ή μάλλον τα Ευράκια μας στο στρώμα και το καζανάκι, τα σπιτάκια μας". Στεναχωριούνται και για τους αδικημένους ηγέτες τους. Τι θα γίνουν οι ΟΦΣΟΡ τους, τι θα γίνει με το χτύπημα της επιχειρηματικότητας εννοώντας τον Βγενόπουλο, τον Ψυχάρη, τον Μπόμπολα, τον Μαρτίνη και κυρίως τον Παπασταύρου. Αντε την άλλη φορά ψηφίστε απευθείας τον γραβατωμένο φασίστα Τζήμερο να κάνει την Ελλάδα Μονακό.
    Για άλλο δρόμο, ούτε κουβέντα, ούτε καν σκέψη! Τζιζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή