Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Διαβούλευση παρωδία λέει ο Π. Τερζόγλου για τις θέσεις των Διευθυντών στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Επιστολή του συναδέλφου Τερζόγλου.
Πριν λίγο καιρό η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχώρησε σε  προκήρυξη  για κάλυψη 4 κενών θέσεων Διευθυντών και όπως είναι υποχρεωμένη, κάλεσε την ΠΟΣ σε διαβούλευση για τα προσοντολόγιο των θέσεων αυτών. Η ΠΟΣ στις 13/6/2016 έστειλε
τις παρακάτω προτάσεις της:
Σύμφωνα με τις προτάσεις σας, για το Προσοντολόγιο των τεσσάρων (4) Διευθύνσεων που μας κοινοποιήσατε, σας αποστέλλουμε τις κάτωθι προτάσεις μας:
Σε όλες τις Διευθύνσεις:
α) Καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας όπως προβλέπεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.
β) Γνώση χειρισμού Η/Υ με πιστοποίηση από αναγνωρισμένο φορέα.
Προϊστάμενος Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.
Ειδικά προσόντα: Να προστεθεί 5ο εδάφιο ως εξής: «εφόσον πληρούνται τα ανωτέρω ειδικά προσόντα η κατεύθυνση του βασικού πτυχίου δεν μπορεί να είναι αιτία αποκλεισμού.
Προϊστάμενος Διεύθυνσης Ανθρωπίνου Δυναμικού.
Εκπαίδευση: Πτυχίο Πανεπιστημίου /ΤΕΙ, με κατεύθυνση Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού ή Οικονομικών.
Προϊστάμενος Διεύθυνσης Ασφάλειας Μεταφορών και Διαχείρισης Κρίσεων. Εκπαίδευση: Πτυχία ΠΕ5 Μηχανικός Ηλεκτρολόγος, Μηχανολόγος, Ηλεκτρονικός Χημικός.
Προϊστάμενος Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού.
Εκπαίδευση: Πτυχίο Πανεπιστημίου, ΤΕΙ, Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Οικονομικών ή Marketing ή Μαθηματικών.
Αναμένοντας την προκήρυξη για την κάλυψη και των άλλων κενών Διευθύνσεων, επισημαίνουμε ότι κατά τις κρίσεις θα πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν η κατ΄αναλογία μοριοδότηση των πτυχίων και είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινήσεις.
Παρά την έγκαιρη ανταπόκριση της ΠΟΣ, η Διοίκηση (Θεοχάρης – Τσαλίδης) έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τις προτάσεις του οργανωμένου σ.κ. των σιδηροδρομικών, και προχωρά στις προαγωγές με βάση τις δικές τους μόνο σκέψεις και τις προτάσεις των «κολλητών» της. Είναι τόση η αγωνία και η βιασύνη τους, πριν την ιδιωτικοποίηση, να φτιάξουν το δικό τους μηχανισμό και να προάγουν τους ημετέρους τους, ώστε δεν κρατούν κανένα πρόσχημα πλέον. Ήθη ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ!!!
Το οργανωμένο σ.κ. θα τους αφήσει; ΠΟΣ και σωματεία γιατί σιωπούν;
Παναγιώτης Τερζόγλου
Μέλος της Διοίκησης της ΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου