Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Παραδίδονται τα πρώτα μέσα ατομικής προστασίας στους μηχανοδηγούς


Σε αντίθεση με ότι συμβαίνει με την πονεμένη σύμβαση του 2014 για τα ρούχα (άραγε θα μας απαντήσει κανείς απο το τότε Προεδρείο της ΠΕΠΕ για το γιατί καθυστερεί τόσο η υλοποίηση της) μέσα σε 1 περίπου μήνα προχώρησε η υλοποίηση της Σύμβασης για τα μέσα ατομικής προστασίας του προσωπικού έλξης. Ήδη απο το πρωί στο ΜΑΙ δίνονται τα υλικά στους
μηχανοδηγούς, οι οποίοι μετά απο χρόνια λαμβάνουν μέσα για την προστασία τους στους χώρους εργασίας.

'Ετσι συμβαίνει άλλωστε με τις Συμβάσεις που δεν έχουν αστερίσκους και υποσημειώσεις και όταν όσοι εκπροσωπούν τους εργαζόμενους φροντίζουν να μην έχουν τέτοιες ΚΑΙ να προχωρούν ΑΜΕΣΑ.
Α ναι να μην ξεχάσουμε να το γράψουμε και αυτό. 
Ο Πρόεδρος της ΠΕΠΕ έπρεπε να προτείνει να φτιαχτεί και εδώ μια τριμελής -διαπαραταξιακή-επιτροπή για να έχουμε να ασχολούμαστε....με το νούμερο του παπουτσιού.
Και αν μετά είχαμε καθυστερήσεις -λόγω της απαράδεκτης σύμβασης -θα έπρεπε να καταγγείλαμε ως ανίκανο τον εκπρόσωπο της αντίπολίτευόμενης παράταξης.
Όμορφος κόσμος της έλξης , αγγελικά πλασμένος. 
Όσοι κάνανε στις τελευταίες συνελεύσεις φτηνή αντιπολίτευση ας ξανασκεφτούν πόσο χαλαρά τους απαντάνε αυτοί που φροντίζουν για τους συναδέλφους.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου