Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Με στάσεις εργασίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι συνελεύσεις του Σωματείου μας

Πέραν των τρίωρων στάσεων εργασίας που έχει αποφασίσει και πραγματοποιεί η ΠΟΣ, το Σωματείο μας πραγματοποιεί και στάσεις σε ΜΘ και ΜΑΙ (σε τοπικό επίπεδο) την ημερομηνία διεξαγωγής των συνελεύσεων.

Διαβάζουμε το εξώδικο : 


Με την παρούσα σας γνωστοποιούμε ότι με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Π.Ε.Π.Ε. κατά τη συνεδρίασή του της 8ης Ιουνίου 2016, 
προχωρούμε σε στάσεις εργασίας 
- την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 από τις 18.00 έως τις 24.00 σε όλες τις δραστηριότητες του Μηχανοστασίου Θεσσαλονίκης, 
-την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 από τις 18.00 έως τις 21.00 σε όλες τις δραστηριότητες του Μηχανοστασίου Α.Ι. Ρέντη,
με εξαίρεση και στις δυο περιπτώσεις του προσωπικού που εμπλέκεται στην κυκλοφορία των επιβατικών αρτηριακών τρένων και  γραμμών (Δρομολόγια Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα).  
 Κατά τον χρόνο των ανωτέρω στάσεων εργασίας θα πραγματοποιηθούν γενικές συνελεύσεις του προσωπικού μας, ώστε να ενημερωθούν οι συνάδελφοι για τις εξελίξεις που έχουν σημειωθεί στα ζητήματα της διενέργειας προκήρυξης για την κάλυψη θέσεων Μηχανοδηγών και της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 
Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα σε εκείνους προς τους οποίους απευθύνεται.
Αθήνα, 8 Ιουνίου 2016
Για την Π.Ε.Π.Ε.
    Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γεν. Γραμματέας
              Κ. Γενιδούνιας                                                            Β .Τουρλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου