Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Διέσυραν την ιστορία της ΠΕΠΕ, ΔΑΚΕ κ ΠΑΣΚ Έλξης

Θεωρωντας ότι το Σωματείο κάνει συνδιοικηση πραγματοποίησαν (3 συνδικαλιστές ...κ ο κούκος) κατάληψη στον χώρο που θα πραγματοποιηθεί η μαθητεία για το 

Ects με την αιτιολογια οτι.... δεν τους άρεσε ο συνάδελφος που είχε επιλεγεί από την ΔΙΤΡΥ.  

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των εκπαιδευτών από την ΕΡΓΟΣΕ διέσυραν τον κλάδο 
έλξης και αμαυρωσαν την ιστορία του Σωματείου μας.
Μάλιστα το πρωί συνδικαλιστής της ΠΟΣ στην Θεσσαλονίκη (Ναθαναηλιδης) , χωρίς προηγουμενως να ενημερώσει τον Πρόεδρο του Σωματείου μας , επικοινώνησε με τον υπεύθυνο του προγράμματος λέγοντας πως η ΠΕΠΕ διαφωνεί !!!!
Πρόκειται για  πρωτοφανή γεγονοτα που δείχνουν την αντίληψη ορισμένων που νομίζουν ότι έχουν το ακαταλόγιστο κ θεωρούν το Σωματείο τσιφλίκι τους.
Στην επικοινωνία που είχε μαζι του ο συνάδελφος Γενιδούνιας ανέφερε πως δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλά στο όνομα της ΠΕΠΕ , ρωτώντας τον αν θα του άρεσε να κάνει το αντίστοιχο για αυτόν συνδικαλιστής, ενώ τον ρώτησε αν η Διοίκηση γνώριζε για την παρέμβαση του που έγινε με την χρήση του βαθμού του Προϊσταμένου Υπηρεσίας και ίσως η ΠΕΠΕ να χρειαστεί να απολογηθεί για αυτό. Δεν έλαβε καμια απάντηση πάρα μόνο ειρωνείες από την πλευρά του συναδέλφου Ναθαναηλιδη.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου μας αργότερα  στην ερώτηση που του έγινε από την Διοίκηση για το θέμα, απάντησε πως δεν αποτελεί θέμα  του Σωματείου το ποιοι θα επιλεγούν. Το Σωματείο κρίνει τις αποφάσεις και δεν συνδιοικει, όπως έκαναν εδώ και 35 χρόνια οι Δάκε και ΠΑΣΚ Έλξης.
Και όταν έρθει η ώρα θα κριθεί και το Σωματείο από τους μηχανοδηγούς.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου