Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Επιστολή Νίκου Ντάνου για την ασφάλεια της κυκλοφορίας

Απευθύνομαι στο Δ.Σ της ΠΕΠΕ
με την πεποίθηση ότι στη δύσκολη χρονικά συγκυρία θα βρει λίγο 

χρόνο να ασχοληθεί και να επιβάλει τις ισορροπίες μεταξύ μηχ/γων και αυτών που επελέγησαν για προϊστάμενοι στον κλάδο έλξης.

Ας μην βιάζονται οι προϊστάμενοι να διαψεύσουν αυτούς που τους επέλεξαν και ας έχουμε όλοι κατά νου ότι η άγνοια κανονισμού σε απλό υπάλληλο ελέγχεται, αλλά σε προϊστάμενο απαγορεύεται.

Να εφαρμόσουν τα καθηκοντολόγια στους βαθμούς στον κλάδο έλξης.

Παραθέτω δύο πρόσφατα αρνητικά "παραδείγματα"

1) Είναι εγωιστική επιμονή και επικίνδυνο λάθος να προτρέπεις συνάδελφο ( υφιστάμενο ) να εκτελέσει όταν μάλιστα δεν υπογράφεις την εντολή γιατί προφανώς δε γνωρίζεις την ισχύ του κανονισμού που πρέπει να εφαρμόσεις.

2) Ας συστήσει κάποιος στους ΜΕΚ να εφαρμόσουν τα καθήκοντα που εκπορεύονται από το καθηκοντολόγιό τους και μόνο από αυτό.
εάν όμως επιθυμούν την παραίτηση από την ιδιότητα του βαθμού τους ας το τολμήσουν και ας επανέλθουν ως μηχ/γοι, άλλωστε σήμερα τους χρειαζόμαστε αλλά χωρίς μεταλλάξεις.

ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ.

Με εκτίμηση

Νικόλαος Ντάνος

ΥΓ η επανάληψη δημιουργεί συχνά αντιπαραθέσεις

2 σχόλια:

  1. http://www.nantiareport.gr/εκτροχιασμός-συρμού-του-προαστιακού/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι μερικά άτομα τόσο ασήμαντα ώστε μας κάνουν εντύπωση.
    Ο μόνος γνώμονας δράσης τους είναι το ατομικό τους συμφέρον και και να αναδειχτούν στα μάτια των άλλων ότι κάποιοι είναι. Επειδή όμως δεν τα καταφέρνουν και θέλουν να είναι στο άρμα της εξουσίας, αλλάζουν συνεχώς ιδεολογίες, τρόπο σκέψης και συναδέλφους για να καλύψουν το παθιασμένο εγώ τους.
    Αφού γίνεται αντιληπτό σχεδόν από όλους τους συναδέλφους ότι το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι η ενημέρωση προς την εκάστοτε διοίκηση, και φυσικά να μην εργάζονται και να απολαμβάνουν σε βάρος των άλλων εργαζομένων.
    Έχουν πάντα απαιτήσεις και ασκούν αυστηρή κριτική για όλους χωρίς να έχουν ποτέ υποχρεώσεις. Είναι τα λεγόμενα "παράσιτα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή