Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Χαμός στην Νέα Δημοκρατία με την "νέα" συνδικαλιστική παράταξη και την ΔΑΚΕ !


Επιβεβαιώνεται πλήρως το στέκι για τις σχέσεις της..."δήθεν νέας" παράταξης "Ενότητα" με την Νέα Δημοκρατία του Κ. Μητσότακη.
Ένας πραγματικός χαμός γίνεται τις τελευταίες μέρες στην Νέα Δημοκρατία και την διασπαστική νέα παράταξη που προήλθε απο την ΔΑΚΕ. Μόλις χτες κορυφαία στελέχη της ΔΑΚΕ κατήγγειλαν πως 
οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Βρούτσης κια Κόλλιας κάλεσαν σε συγκέντρωση για τα εργασιακά τα στελέχη της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα και αντί να καλέσουν και την ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα (Ν.Κιουτσούκης - ΓΣΕΕ) κάλεσαν την νέα παράταξη που συμπλέει προφανώς  στα θέλω του Κυριάκου Μητσοτάκη, γνωστού νεοφιλελεύθερου ταλιμπάν!

Η είδηση βγαίνει απο το ότι τα στελέχη της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα αποδοκίμασαν εν χορώ (όπως μεταφέρεται) τις ενέργειες της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι με τις μεθοδεύσεις αυτές επιδιώκουν να διασπούν οριστικά την ΔΑΚΕ (Άλλο που δεν θα ήθελε ο Κούλης βεβαίως-βεβαίως).

Ας δούμε τι έγραψε στα social media ο συνάδελφος Νίκος Κιουτσούκης : 
Στην σημερινή συγκέντρωση του τομέα εργασίας της Ν.Δ.την οποία συγκάλεσε ο κ.Βρούτσης και ο Κόλιας καλέσανε την ΔΑΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ και τους διασπαστες της ΔΑΚΕ ΙΤ για να τους παρουσιάσουν ως επίσημη Παράταξη τους!!!Οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ήταν αυτοί που μας υπερασπίστηκαν καθότι δεν καλέστηκε ΚΑΝΕΙΣ από ΕΜΑΣ!!!Κε Βρούτση και κε Κόλια το έργο που επιλέξατε να ανεβάσετε με τον θίασο των διασπαστών θα σας κοστίσει ΑΚΡΙΒΑ!!!Πολεμο θέλετε θα τον έχετε!!!Η ΔΑΚΕ ΔΕΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΤΑΙ,ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ!!


Όλα αυτά φυσικά αποδεικνύουν και τον χαμό που γίνεται εντός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μεταξύ όσων υποστηρίζουν τις νεοφιλελεύθερες επιλογές του Κ.Μητσοτάκη και των ακροδεξιών συνοδοιπόρων του και όσων υποστηρίζουν την κεντροδεξιά ιδεολογία της παράταξης που υπερασπίζεται η Καραμανλική πτέρυγα και η συντριπτική βάση της πλειοψηφίας της Νέας Δημοκρατίας στα συνδικάτα.
Οι εξελίξεις αναμένονται πλέον ραγδαίες....

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Εμείς απλά υπενθυμίζουμε ότι με την νέα -διασπαστική της ΔΑΚΕ παράταξη όπως έχουμε αποκαλύψει-συμπορεύεται ο Γ.Γραμματέας του Σωματείου μας Β.Τουρλής. Ερωτηματικό παραμένει η στάση του Πέτρου Μωραίτη, Β Αντιπρόεδρου του Εργατικού Κέντρου Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου