Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Το Σωματείο επιβατών Προαστιακού Αθήνας διαμαρτύρεται έντονα και ΑΝΤΙΔΡΑ για την απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν πιάνει τόπο η άστοχη ενέργεια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την απόφαση του κ. Τσαλίδη για το lock out,αφού οι επιβάτες καταλαβαίνουν πολύ καλά τι συμβαίνει και αντιδρούν ενάντια στην απόφαση των Διοικούντων μετά απο πολύ καιρό!Σε ανακοίνωση του, το δραστήριο και με πολλά μέλη Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Επιβατών Προαστιακού-Ενεργών καταναλωτών αναφέρει

Αγαπητοί συνεπιβάτες,

Με έκπληξη διαβάσαμε το Δελτίο Τύπου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στις 26/05/2017, με την οποία
ανακοινώνει ότι τα δρομολόγια στις 30 και 31/05/2017 δεν θα γίνουν, λόγω των στάσεων εργασίας των υπαλλήλων της και για να μην μπερδευτεί το επιβατικό κοινό!!!

Αλήθεια, μπορεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ να μας απαντήσει στο εξής ερώτημα: γιατί το επιβατικό κοινό βρίσκεται σε σύγχυση όταν η στάση εργασίας γίνεται 10-12 το πρωί και δεν βρίσκεται σε σύγχυση όταν η στάση εργασίας είναι 5-8 το πρωί;
Με το έτσι θέλω, η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, χωρίς ουσιαστικό λόγο και χωρίς ίχνος σεβασμού προς το επιβατικό κοινό αναστέλλει τα δρομολόγια για τρείς ημέρες και δεν έχει επέμβει ακόμη κανείς. Ούτε το αρμόδιο Υπουργείο ( δηλαδή η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ), ούτε η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων και ούτε οι αρμόδιοι εισαγγελείς.
Για αυτό το λόγο, Ο Σύλλογος Εργαζομένων Επιβατών Προαστιακού, με το έτσι θέλω, ανακοινώνουμε ότι τον επόμενο μήνα δεν θα ανανεώσουμε τις Κάρτες Πολλαπλών Διαδρομών.

Με εκτίμηση,

ΤΟ ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ /ΕΝΕΡΓΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

1 σχόλιο:

  1. Κατά τα άλλα η επιστολή του επιβάτη ήταν μούφα!
    Τρέξτε να κρυφτείτε ορισμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή