Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Αυτός ΝΑΙ είναι εργοδοτικός συνδικαλισμός !


 Πλήθος ερωτημάτων γεννά η αποδοχή της θέσης του Προϊσταμένου Κεντρικής Υπηρεσίας απο τον (κατά τα άλλα) πολιτικά διωκόμενο - από την Κυβέρνηση της Αριστεράς- Νώντα Θεοδωρόπουλο. Και αυτό φυσικά γιατί
είναι απορίας άξιο πως ένας κορυφαίος συνδικαλιστής της Ομοσπονδίας  και εργατοπατέρας δεκαετιών θα υπογράφει Πανελλαδικά προγράμματα εργασίας με δεδουλευμένα ρεπό,υπερωρίες κτλπ.

Και μάλιστα θα τα υπογράφει μετά την απόφαση που πήρε σήμερα το Σωματείο που δραστηριοποιείται ΟΜΟΦΩΝΑ για προσφυγή στο ΣΕΠΕ για το 5/2!!

Το συνδικαλιστικό κίνημα στην πλήρη απαξίωση του ! Οι συνδικαλιστές να πηγαίνουν απέναντι σε αποφάσεις των Σωματείων τους.
Αυτός ΝΑΙ είναι εργοδοτικός συνδικαλισμός!
Και μάλιστα όταν η επιλογή του Νώντα στην θέση της Κεντρικής Υπηρεσίας έγινε με απευθείας ανάθεση του Διευθύνοντος Συμβούλου και μάλιστα σε μια θέση που ο εργατοπατέρας ΔΕΝ είχε καν κάνει αίτηση για τοποθέτηση στις τελευταίες προαγωγές!
ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΤΕΙ Η ΘΕΣΗ!
Και ο συνδικαλιστής  της ΠΑΣΚ, την αποδέχτηκε,αποδεχόμενος και το Οργανόγραμμα που μέχρι χτες έβριζε !!!!

Αλήθεια η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών γνωρίζει τι συμβαίνει στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ;
Αλήθεια συνάδελφε και συναγωνιστή Επαμεινώντα, τώρα θα συνεχίσεις τις αγωγές για την τελική σου δικαίωση ενάντια στην Χούντα της Αριστεράς,όπως αρεσκόσουν να λές;

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου