Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Συνεδρίαση ΔΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ -Ημερήσια Διάταξη

Όπως μας ενημέρωσε ο εκπρόσωπος εργαζομένων συνάδελφος Ζαβογιάννης Βασίλης σήμερα συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με θέματα ημερήσιας διάταξης : 

  • Έγκριση διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού κάτω των ορίων σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών πετρελαιοδοτήσεων για το Μηχανοστάσιο Αγίου Ιωάννη Ρέντη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.».  
  • Έγκριση διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού κάτω των ορίων σύμφωνα με τα άρθρα 36, 263, 264 326 και 331 του Ν. 4412/2016 «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών επέκτασης της σιδηροδρομικής μεταφοράς με λεωφορεία στα πλαίσια του Προαστιακού Πατρών στο Τμήμα Καστελόκαμπος-Πανεπιστήμιο-Νοσοκομείο-Καστελόκαμπος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.». 
  • Οριστική εκκαθάριση υποχρεώσεων ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε. για τη χρήση 2016.
  • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ενέργειες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενόψει της θέσης σε λειτουργία του Αυτόματου Συστήματος Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ) που υλοποιεί ο ΟΑΣΑ και της επικείμενης εγκατάστασης στους σταθμούς του Προαστιακού σιδηροδρομικού δικτύου των πυλών και του εξοπλισμού ΑΣΣΚ.
  • Έκθεση του Εσωτερικού Ελεγκτή για το 1ο τρίμηνο του 2017. 
  • Διάφορα θέματα – Ανακοινώσεις.  
  • Αποδοχή δωρεάς δέκα (10) φορητών εκτυπωτών από την εταιρεία Bixolon.

  
   Για την ακρίβεια,                                         
   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ                                                                 
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ                                                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.


ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ                                        ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου