Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Σήμερα αποχαιρετούμε τον Μάνθο και τον Άρη

Σήμερα ο σιδηροδρομικός κόσμος αποχαιρετά 2 καλούς συναδέλφους, 2 επαγγελματίες σιδηροδρομικούς, 2 καλούς οικογενειάρχες και φίλους.
Είναι μια μέρα απέραντης θλίψης για όλους μας.

Ας ελπίσουμε και ας εργαστούμε όλοι μαζί για να είναι οι συνάδελφοι μας
τα τελευταία θύματα της απαξιωτικής πολιτικής που ασκήθηκε στον σιδηρόδρομο τις τελευταίες δεκαετίες.

Όπως έχει γίνει εύκολα αντιληπτό, όσοι ευθύνονται διαχρονικά για όσα έχουν γίνει στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο, θα προσπαθήσουν να κρυφτούν πίσω απο δικαιολογίες για την κακιά στιγμή και το ανθρώπινο λάθος.
Οφείλουμε όλοι να αναδείξουμε τις πραγματικές αιτίες πίσω απο δυστυχήματα που κοστίζουν ζωές συναδέλφων και συμπολιτών μας.
Το οφείλουμε σε αυτούς που χάθηκαν,στον εαυτό μας και σε όλους όσους προσπαθούν τις τελευταίες μέρες να καταλάβουν τι έχει συμβεί στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο εδώ και 2 δεκαετίες.
Το στέκι της έλξης για άλλη μια φορά, εκφράζει τα ειλικρινή του συλληπητήρια στις οικογένειες των 2 συναδέλφων και στην οικογένεια του συμπολίτη μας.
Να είναι όλοι βέβαιοι ότι δεν θα επιτρέψουμε να ξεχαστεί η μνήμη τους.
Φίλε,συνάδελφε και συνεργάτη Μάνθο, φίλε και συνάδελφε Άρη, καλό παράδεισο.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο: