Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Μετα από 20 χρόνια ....,

Μετά από 20 και πλέον χρόνια κ χάρη στις ενεργειες του Σωματείου μας και της ΠΕΣΟΣΕ , στο τρενάκι του Πηλίου -πόλο ελξης για χιλιαδες επιβατες -πλέον τοποθετήθηκε
σταθμάρχης για την ασφάλεια της κυκλοφορίας κ ξεκίνησε η χορήγηση των απαραίτητων εγγράφων -υπόδειγματων . Μια θετική εξέλιξη μετά από 20 κ πλέον χρόνια που ξεκίνησε μετά την αναφορά τοπικού συνδικαλιστή της +ΣυνΕξελιξης στο Βόλο , συναδέλφου Μπαϊρακτάρη Ι.
Το Σωματείο μας , σε συνεργασία και με την ΠΕΣΟΣΕ πράττει τα απαραίτητα για την διασφάλιση της κυκλοφορίας σε όλη την Επικρατεια.
Επιλύοντας προβλήματα δεκαετιών , βήμα -βήμα κ σε ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον και χαρη στην συμμετοχή ΟΛΩΝ των μηχανοδηγών στην στρατηγική του.
Η Διοίκηση του ΟΣΕ , έπραξε τα απαραίτητα ακούγοντας το δίκαιο και ορθό αίτημα των 2 Σωματείων.
Ελπίζουμε να μην αντιμετωπίσουμε ξανά θέμα με την κυκλοφορία στο τρενάκι του Πηλίου , καθώς πολλά ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για παρεμβάσεις «παραγόντων» που θελαν να μπλοκάρουν όσα δεν είχαν λύσει δεκαετιες τώρα .


Το στέκι της έλξης -Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου