Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Siemens και Alstom δεν επιδιώκουν ακρόαση από την ΕΕ για να κερδίσουν το «ok» της συγχώνευσης

Δεν επιθυμούν να ζητήσουν ακρόαση από τις αρμόδιες Ρυθμιστικές Αρχές της ΕΕ, για την αντιμετώπιση ερωτημάτων που ίσως
εγείρονται από την μείωση του ανταγωνισμού που θα επιφέρει στην αγορά η συγχώνευση των δύο σιδηροδρομικών εταιρειών, τόνισαν Siemens και Alstom.
Οι δύο εταιρείες έχουν το δικαίωμα επίσημης ακρόασης, ωστόσο δήλωσαν από κοινού ότι έχουν υποβάλλει γραπτώς τις απαντήσεις τους για όσα απασχολούν την Κομισιόν αναφορικά με την προωθούμενη συγχώνευση.
Σύμφωνα με το Reuters, αυτή τη στιγμή επικεντρώνονται σε «συνεχείς εποικοδομητικές συζητήσεις» για να αντιμετωπίσουν τις ανησυχίες που εξέφρασε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Υπενθυμίζεται ότι, η γερμανική Siemens και η γαλλική Alstom συμφώνησαν πέρυσι να συγχωνεύσουν τις σιδηροδρομικές τους δραστηριότητες, δημιουργώντας μια εταιρεία με έσοδα ύψους 15 δισ. ευρώ και 62.000 εργαζόμενους.

Www.metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου