Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Οριστικό: Χωρίς περικοπή συντάξεων κατατέθηκε ο προϋπολογισμός

Στον πρόεδρο της Βουλής κατατέθηκε το στικάκι με τα στοιχεία του πρώτου κρατικού προϋπολογισμού μετά το πέρας των προγραμμάτων δημοσιονομικής προσαρμογής. Πέρα από την ακύρωση και όχι την αναστολή του μέτρου της περικοπής των συντάξεων

από 1/1/2019 που ήταν εν πολλοίς γνωστή, ο αν. υπουργός Οικονομικών σημείωσε στην Ολομέλεια ότι πρόκειται για τον πρώτο προϋπολογισμό από το 2008 που έχει καθαρή δημοσιονομική επέκταση της τάξης του 0,5 % του ΑΕΠ, δηλαδή 910 εκατ. ευρώ.


Ο Γ. Χουλιαράκης τόνισε δε ότι «πρόκειται για το πρώτο κρίσιμο βήμα για την αλλαγή του μείγματος δημοσιονομικής πολιτικής υπέρ της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής».

Από την πλευρά της ΝΔ, ο Νίκος Δένδιας ανέφερε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «ευθέως επιχαίρει για τη μη περικοπή των συντάξεων», ενώ κατά τις πληροφορίες η κριτική της επί του προϋπολογισμού θα επικεντρωθεί στην περικοπή του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων κατά 550 εκατ. ευρώ αλλά και στα ζητήματα των επενδύσεων και του χρηματιστηρίου.

Μάλλον κάποιοι θα είναι σε αμήχανη θέση λέμε εμείς βλέποντας το παρακάτω video και εικόνα > 


 Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου