Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Σοβαρά προβλήματα και στην περιοχή του Ασπρόπυργου κατά την διέλευση των συρμών του Προαστιακού


Συνεχίζονται τα προβλήματα στην περιοχή του Ασπρόπυργου κατά την διέλευση των συρμών του Προαστιακού,καθώς στην γραμμή συνεχώς βρίσκονται αντικείμενα που θέτουν σε κίνδυνο την 
ασφάλεια της κυκλοφορίας των συρμών (λάστιχα κτλπ) ενώ συχνά οι συρμοί δέχονται πετροβολισμό απο παρακείμενο καταυλισμό΄Ρομά.

Η κατάσταση αφορά καθημερινά πλέον προβλήματα. Χτες συρμός ακινητοποιήθηκε στο Ζεφύρι αφού στην περιοχή του Ασπρόπυργου είχαν τοποθετηθεί ελαστικά επί της γραμμής, προκαλώντας τεχνική βλάβη κατά την διέλευση του.
Οι διοικήσεις των εταιρειών αλλά και η πολιτική ηγεσία οφείλουν να δώσουν λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα που βιώνουν οι μηχανοδηγοί και το προσωπικό κίνησης καθημερινά.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου