Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Και τσουπ, νάτη η Νέα Δημοκρατία δέχεται το "Βόρεια Μακεδονία" ως σύνθετη ονομασία

Ας ακούσουμε και το ηχητικό...Αφιερωμένο  σε όσους  πατριδοκάπιλους προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι η ΝΔ έχει άλλη θέση για το θέμα. Χτες στον Real Fm o Νίκος Δένδιας είπε επί λέξη>

"Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πιο απόλυτο, τον πιο υπεύθυνο τρόπο και επανειλημμένως έχει πει ότι εμείς είμαστε συντεταγμένοι με την εθνική γραμμή της σύνθετης ονομασίας. Η "Βόρεια Μακεδονία" είναι μια σύνθετη ονομασία, δεν υπάρχει πιο καθαρός τρόπος, αν διαπραγματευόμασταν εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε επιλέξει μια διαφορετική ονομασία. Όλη η σειρά των αρχηγών μας και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν απόλυτη θέση πάνω σε αυτό" τόνισε.

http://www.real.gr/politiki/arthro/dendias_ston_realfm_oi_ekloges_prepei_na_ginoun_to_syntomotero_dynaton-519400/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου