Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Η ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού απέστειλε ερωτήματα στη ΡΑΣ για την εξαγορά της ΕΕΣΣΤΥ από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ερωτήματα απέστειλε η ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού στη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ) σχετικά με την εξαγορά
της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ) από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Άγνωστο παραμένει, εάν η Επιτροπή Ανταγωνισμού ενήργησε αυτεπάγγελτα ή κατόπιν καταγγελίας. 
Η ΡΑΣ απέστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες, τις απαντήσεις, οι οποίες περιελάμβαναν επιμέρους πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία της εγχώριας σιδηροδρομικής αγοράς. 
Υπενθυμίζεται ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ (100% θυγατρική της ιταλικής Ferrovie Dello Stato Italiane SpA) πρόκειται να αποκτήσει το 100% των μετοχών της ΕΕΣΣΤΥ, έναντι συνολικού τιμήματος 22 εκατ. ευρώ.
Ωστόσο, επειδή η ΕΕΣΣΤΥ είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα, η οποία παρέχει, σε αυτό το εύρος, υπηρεσίες συντήρησης τροχαίου υλικού, όχι μόνο στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αλλά και σε ανταγωνιστές της (π.χ. Rail Cargo), η Επιτροπή Ανταγωνισμού επιδιώκει την προάσπιση του υγιούς ανταγωνισμού.

www.metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου