Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Έκλεισε το μεγάλο ντέρμπι!

Μετά απο δεκαετίες έρχεται το μεγάλο ματς!

Έκλεισε πριν απο λίγο ο τόπος διεξαγωγής του μεγάλου ποδοσφαιρικού ντέρμπι. Μετά απο χρόνια 
σταθμάρχες και μηχανοδηγοί ή μηχανοδηγοί και σταθμάρχες (μην οξύνουμε τα πνεύματα απο τώρα), αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους στο γήπεδο.

Οι ομάδες έχουν ξεκινήσει  εντατικές προπονήσεις (συνήθως με ...γύρους)  και στις 30 Γενάρη, θα έχουμε το μεγάλο ματς.
Πληροφορίες θέλουν τους σταθμάρχες να ψάχνουν εναγωνίως  μεταγραφές και έτσι όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην ομάδα τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με τους συναδέλφους Μπούρα  και Καγιαλή. Ωστόσο πριν μπουν στο γήπεδο οι μηχανοδηγοί έχουν  ζητήσει οι παίχτες των σταθμαρχών  να δώσουν σινιάλο, για να διαπιστωθεί αν όντως ανήκουν στον κλάδο! Φήμες κάνουν λόγο πως απάντησαν πως δεν θα επιτραπεί στους μηχανοδηγούς να περάσουν το κέντρο αν δεν έχουν υπόδειγμα  1001  υπογεγραμμένο απο τον Σοφιανό!
Στο στρατόπεδο των μηχανοδηγών γίνεται μάχη για την τελική σύνθεση,   ενώ μεγάλοι αστέρες του παρελθόντος ετοιμάζονται να ξαναφορέσουν την αθλητική τους περιβολή (για μερικούς ψάχνουμε νούμερα για τις μπλούζες- ονόματα δεν λέμε),για να θυμίσουν σε όλους τα μυστικά της στρογγυλής θεάς.
 Οι σταθμάρχες ζήτησαν να έχουν όλοι οι μηχανοδηγοί μαζί τους το καρέ για να ταυτοποιηθεί η παρουσία στον κλάδο, ενώ έχουν θέσει θέμα για όριο ηλικίας -δεν έχει γίνει δεκτό- καθώς τρέμουν το φυτώριο της ομάδας των μηχανοδηγών απο την  Σιδηροδρομική Ακαδημία που θυμίζει την La Masia της Barcelona. 

Το διαιτητικό τρίο θα ανακοινωθεί την ημέρα διεξαγωγής του ντέρμπι για ευνόητους λόγους (γαύροι οι περισσότεροι και φυλάνε τα ρούχα τους εκατέρωθεν).

Φήμες κάνουν λόγο για σπόνσορα στο ντέρμπι, με 150 ετή παρουσία στην Ελληνική Κοινωνία και Οικονομία.
Οι σταθμάρχες κέρδισαν την κόκκινη μπλούζα για εμφάνιση στην κλήρωση που έγινε (γαύρος ο Μπούρας μόνος του την έκανε)  και οι μηχανοδηγοί θα αγωνιστούν με τα μπλέ ή μαύρα (κόβει το χρώμα τα περιττά κιλά).
Το στέκι θα είναι εκεί και θα μεταδώσει τις λεπτομέρειες του ντέρμπι καθώς και video με τα γκολ (μόνο των μηχανοδηγών φυσικά, στις επιθέσεις των σταθμαρχών έχει ήδη δοθεί εντολή απο την διαχειριστική ομάδα να κόβεται το rec μόλις περνούν την σέντρα).

Για περισσότερες λεπτομέρειες, συντονιστείτε στο στέκι τις επόμενες ημέρες.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου