Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Σκάνδαλα χαρακτήρισε τις συμβάσεις για το «Ελ. Βενιζέλος» και το Θριάσιο ο Κ. Μητσοτάκης


Και ο κλάδος των Μεταφορών στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Μιλώντας στη Βουλή και στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο αρχηγός της ΝΔ
Κυριάκος Μητσοτάκης  χαρακτήρισε σκάνδαλο τις συμβάσεις για το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και του Θριασίου εμπορευματικού κέντρου.


Ειδικότερα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι το αναθεωρημένο τίμημα για την ανανέωση της σύμβασης παραχώρησης του «Ελ. Βενιζέλος» συντελέστηκε, κατόπιν παρέμβασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού της ΕΕ.

Ακολούθως, επέκρινε και την σύμβαση παραχώρησης για το Θριάσιο Ε/Κ, υποστηρίζοντας ότι οι όροι της σύμβασης δεν ήταν επωφελείς για το δημόσιο.

Σημειώνεται ότι και στις δυο περιπτώσεις έχει υπάρξει σειρά ανακοινώσεων από τα συναρμόδια υπουργεία (υπουργείο Οικονομικών, υπουργείο Μεταφορών) και την ΝΔ, αλλά και έντονοι διάλογοι στην Βουλή.

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε, με ειρωνικό ύφος, τα εγκαίνια του πρώτου ολοκληρωμένου σταθμού του Μετρό Θεσσαλονίκης.




www.metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου