Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Πληρωμή δικαστικής απόφασης - Ενημέρωση για μηχανοδηγούς

Σύμφωνα με πληροφορίες με την μισθοδοσία Γενάρη (που θα καταβληθεί στις αρχές Φεβρουαρίου) θα πληρωθεί η δικαστική απόφαση  που κερδίθηκε για το 25%. Η απόφαση αφορά
45 συναδέλφους μηχανοδηγούς.


Το Σωματείο μας συγκροτημένα έχει προχωρήσει όλες τις δικαστικές διεκδικήσεις απο την περίοδο 2010-2014 (25%- επικίνδυνο) ενώ αναμένουμε την απόφαση του Αρείου Πάγου για το θέμα του 25%.
Μέχρι στιγμής έχουν πληρωθεί όλες οι αποφάσεις που είχαν τον χαρακτήρα της αναγκαστικής εκτέλεσης ενώ η διεκδίκηση δεν κόστισε Ευρώ σε κανένα συνάδελφο.

Για πληροφορίες γύρω απο τα θέματα των δικαστικών διεκδικήσεων οι συνάδελφοι μπορούν να επικοινωνούν με τα μέλη του Προεδρείου του Σωματείου μας.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου