Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Ανακοίνωση Π.Ε.Π.Ε. για υπηρεσιακές στολές


 Συνάδελφοι συναδέλφισες

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με νέα επιστολή της επιμένει
για το θέμα των υπηρεσιακών στολών παρά τό ότι εδώ και 4 χρόνια δεν έχει προχωρήσει στις απαραίτητες επενδύσεις για την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων των μηχανοστασίων – ενώ στα κτιριακά συγκροτήματα όπου εργαζόμαστε, έχουν υπάρξει μικρές βελτιώσεις.  

Η θέση του Σωματείου μας παραμένει ΟΜΟΦΩΝΑ ίδια και αφορά στην ουσία την προστασία των ενδυμάτων ,καθώς ο ρουχισμός αυτός δεν ενδεικνύεται για όλες τις δραστηριότητες. 

Υπηρεσιακές στολές φοράμε σε Επιβατικά- Προαστικό και με την προυπόθεση ότι άμεσα θα  δοθούν αποδυτήρια στο προσωπικό έλξης,  ενώ μεχρί να χορηγηθεί ο ενδεικνυόμενος ρουχισμός για ελιγμούς – εμπορικά τρένα, σε αυτές τις δραστηριότητες προσερχόμαστε με  πολιτική περιβολή. 



                                             Το Διοικητικό Συμβούλιο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου