Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Από την 1η Ιουλίου, σε καθημερινή λειτουργία τα τουριστικά δρομολόγια του Τρένου του Πηλίου

Λόγω της αναμενόμενης αύξησης της επιβατικής κίνησης και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων, από την 1η Ιουλίου, τίθενται σε καθημερινή λειτουργία τα τουριστικά δρομολόγια του Τρένου του Πηλίου (Μουτζούρης) 3800-3801, σύμφωνα με τη Hellenic Train.


Επίσης, με έναρξη από τις 6 Ιουλίου, και κάθε Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιούν δρομολόγια και οι αμαξοστοιχίες 4802 (13:30 από Άνω Λεχώνια) και 4803 (12:20 από Μηλιές).

Ειδικότερα, το Τρενάκι του Πηλίου αναχωρεί από τα Άνω Λεχώνια στις 10:00 (3800) και επιστρέφει από τις Μηλιές στις 15:00 (3801), με ενδιάμεση στάθμευση 15 λεπτών στην Άνω Γατζέα και στις δύο κατευθύνσεις της διαδρομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου