Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Παρέμεινε υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ο Χρ. Σταϊκούρας και υφ. Υποδομών ο Ν. Ταχιάος. Νέος υφ. Μεταφορών ο Β. Οικονόμου

 Τη νέα σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου που αποφάσισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Παρέμεινε υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ο Χρήστος Σταϊκούρας και υφυπουργός Υποδομών ο Νίκος Ταχιάος. Νέος υφυπουργός Μεταφορών ο Βασίλης Οικονόμου.

“Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του προς το πρόσωπό μου.

Τον τελευταίο περίπου ένα χρόνο, από κοινού με την κα. Αλεξοπούλου και τον κ. Ταχιάο, καταφέραμε να προχωρήσουμε σημαντικά έργα και μεταρρυθμίσεις, στους κλάδους των Υποδομών και των Μεταφορών.

Ως πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, και με τη νέα σύνθεση, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με σχέδιο, μεθοδικότητα, συνέπεια, αποτελεσματικότητα και υψηλότερες ταχύτητες, στο πλαίσιο των οδηγιών του Πρωθυπουργού, πάντα σε στενή συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της Κυβέρνησης, καθώς και με τα στελέχη και τους εργαζομένους του Υπουργείου, επ’ ωφελεία της ελληνικής κοινωνίας”, ανέφερε, σε δήλωσή του, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου