Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Νέα πυρκαγιά στο ΤΧ3, δίπλα στην γραμμή. Νέες Νομικές - και όχι μόνο- ενέργειες προαναγγέλλουν οι μηχανοδηγοί

 Ανακοίνωση της ΠΕΠΕ με αφορμή την χτεσινή πυρκαγία στο ΤΧ3 > 
 Η χτεσινή πυρκαγιά στο ΤΧ3 αποδεικνύει το μεγάλο πρόβλημα με την βλάστηση πλησίον της σιδηροδρομικής υποδομής. Ιδιαίτερα στην Βόρεια Ελλάδα που κινείται καθημερινά πλήθος εμπορικών συρμών. Την Δευτέρα για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια, θα κινήσουμε ΞΑΝΑ νομικές ενέργειες για το θέμα. 

Οι συνάδελφοι μας εχθές βράδυ, επέδειξαν επαγγελματισμό για άλλη μια φορά. 

Ωστόσο η κατάσταση στην σιδηροδρομική υποδομή, παραμένει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. 

Εκτός απο τον ΟΣΕ ευθύνη έχουν και οι σιδηροδρομικές εταιρείες εκμετάλλευσης που προφανώς αρκούνται στις ενέργειες των συνδικάτων και δεν ασκούν την αρμούζα πίεση στον διαχειριστή της υποδομής, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των εργαζομένων αναφέρει το Σωματείο των Μηχανοδηγών στα Social Media. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου