Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

H ΡΑΣ "διερευνά" μόνο τα...κόκκινα ;

 Έντονα σχολιάστηκε  η στάση της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων που διερευνά μόνο τα περιστατικά παραβίασης ερυθρών φωτοσημάτων, επιβάλλοντας ποινές. Χαρακτηριστικό είναι ότι παρά
τις αλλεπάλληλες καταγγελίες των μηχανοδηγών όλα τα προηγούμενα χρόνια, για την κατάσταση της υποδομής, η ΡΑΣ επεδείκνυε μόνο επιστολές ενώ δεν έχουμε εις γνώση μας αν έχει επιβάλει ποτέ κάποια ποινή στον ΟΣΕ (ή ακόμα και αν έχει καλέσει τον ΟΣΕ σε "Ακρόαση" πχ για την κατάσταση των ΑΣΙΔ).

Τέλος δεν πέρασε  ασχολίαστη απο έμπειρους παράγοντες της σιδηροδρομικής αγοράς, η απόφαση της ΡΑΣ να δημοσιοποιήσει την -εξοντωτική- ποινή για την υπέρβαση ερυθρού απο μηχανοδηγό πέρυσι τον Δεκέμβριο, μια μέρα μετά το εξώδικο των μηχανοδηγών για την κατάσταση της υποδομής! (που κοινοποιήθηκε στην ΡΑΣ). 

"Τυχαίο" θα ήταν ανέφεραν σκωπτικά. 

Φανταζόμαστε ότι οι υπεύθυνοι στην ΡΑΣ θα  ενημέρωσαν την πολιτική ηγεσία για το ότι εκτέθηκε ανεπανόρθωτα, όταν επικαλούντο δημοσιεύματα που ανέφεραν  ότι στο εν λόγω τρένο γινόταν εκπαίδευση, χωρίς ο μηχανοδηγός να είναι εκπαιδευτής.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου