Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

H ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την επίθεση στον Πρόεδρο της ΠΕΠΕ και τους μηχανοδηγούς

 
Συμπαραστεκόμαστε στον συνάδελφο μηχανοδηγό και Πρόεδρο της Π.Ε.Π.Ε και καταγγέλλουμε την τοποθέτηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Μεταφορών, το οποίο εξαπολύει απροκάλυπτες προσωπικές επιθέσεις έναντι του συναδέλφου, καλώντας τη HellenicTrain να τον τιμωρήσει παραδειγματικά για το λάθος του, τη στιγμή
που η εταιρεία είχε ήδη «πράξει τα δέοντα»!

Είναι πασιφανές ότι το Υπουργείο επιδιώκεινα αφανιστεί  επαγγελματικά ο πρόεδρος των μηχανοδηγών για την προσπάθεια του να επισημαίνει καθημερινά ζητήματα ασφαλείας που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο.

Ο Στόχος τους ξεκάθαρα είναι ένας! Από την πρώτη κιόλας ημέρα μετά το δυστύχημα των Τεμπών γίνεται προσπάθεια ενίσχυσης του αφηγήματος του «ανθρώπινου λάθους»! 

ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ. 

Η προσπάθεια εκφοβισμού των σωματείων που για χρόνια καταδείκνυαν καθημερινά την απαράδεκτη κατάσταση του σιδηροδρόμου, αποδίδοντας ευθύνες σε όλους τους αρμόδιους, δεν θα σταματήσει τον αγώνα μας για έναν ασφαλή και σύγχρονο σιδηρόδρομο.

Οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο δεν τρομοκρατούνται και δεν φιμώνονται, θα συνεχίσουν να παλεύουν για την ασφάλεια στις μεταφορές και στην εργασία.

Στεκόμαστε αλληλέγγυα στο Σωματείο της Π.Ε.Π.Ε και καταγγέλλουμε κάθε κίνηση ακραίου αυταρχισμού από όπου κι αν προέρχεται.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου