Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Και η ΠΟΣΠΕΡΤ στηρίζει τους Μηχανοδηγούς

Άλλη μια Ομοσπονδία στηρίζει το Σωματείο των Μηχανοδηγών
 Η ΠΟΣΠΕΡΤ στέκεται αλληλέγγυα στον Πρόεδρο της Π.Ε.Π.Ε και μηχανοδηγό της Hellenic Train και καταδικάζει την απαράδεκτη συνδικαλιστική δίωξη και επαγγελματική εξόντωσή του από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Μεταφορών, αντί να ασχολείται
με την ασφάλεια των πολιτών για μη ξαναζήσουμε τραγωδία όπως αυτή των Τεμπών, προσπαθεί να εκφοβίσει και να φιμώσει τους εργαζόμενους μηχανοδηγούς (όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι) που ρισκάρουν την ζωή τους, σε ένα ανασφαλές ακόμα και σήμερα σιδηροδρομικό δίκτυο.

Οι μηχανοδηγοί που έχουν αναδείξει τα προβλήματα που υπάρχουν στον σιδηρόδρομο μέσω εξώδικων επιστολών, τόσο στο Υπουργείο, όσο και στην εταιρεία τους δέχονται επίθεση από τον Υπουργό κ. Σταϊκούρα για να σταματήσουν τις καταγγελίες των ελλείψεων και παραλείψεων του Υπουργείου.           

Η ΠΟΣΠΕΡΤ καταδικάζει την παρέμβαση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου, στην ελεύθερη συνδικαλιστική δράση και στηρίζει τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου