Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΑ > Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των σιδηροδρομικών


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθηνών με σημερινό Δελτίο Τύπου στηρίζει τις κινητοποιήσεις που προκήρυξε η ΠΟΣ για τις 19 κ 20 Δεκεμβρίου.
Το Δελτίο Τύπου >
Στο στόχαστρο της Τρόϊκας και της Κυβέρνησης που εφαρμόζει τις καταστροφικές πολιτικές των δανειστών μας, βρίσκεται ξανά ο ΟΣΕ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αγωνίζεται ενάντια στην ένταξη των εργαζομένων της επιχείρησης στο ενιαίο μισθολόγιο και

στην απόσχιση του τμήματος συντήρησης βαγονιών του ΟΣΕ, που πρόκειται να ιδιωτικοποιηθεί και που θα οδηγήσει στην ανεργία συναδέλφους με υψηλή εξειδίκευση.

Για το λόγο αυτό οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ λένε όχι στα απαράδεκτα σχέδια της Κυβέρνησης να προχωρήσει στην πλήρη απορύθμιση και ιδιωτικοποίηση των σιδηροδρομικών μεταφορών.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο της Αθήνας στηρίζει τους συναδέλφους και τη νέα αγωνιστική κινητοποίηση που έχουν εξαγγείλει για τις 19 και 20 Δεκεμβρίου.

ΤΟ Δ.Σ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου