Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Αυτή είναι κοινωνική δικαιοσύνη !

Η Συγκυβέρνηση για άλλη μια φορά και με πρόσφατη απόφαση της απέδειξε ότι το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα εξακολουθεί  να λειτουργεί με την ίδια λογική.
Η κυβερνητική απόφαση για αναστολή της φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας των μεγάλων κατασκευαστικών εταιριών προκειμένου να πληρωθούν έργα ή να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς συνιστά πρόκληση για τον κάθε σκεπτόμενο πολίτη.
Η απόφαση αυτή έρχεται την  ώρα που η φοροεπιδρομή στα εισοδήματα μας συνεχίζεται και τα ελλείμματα στα ασφαλιστικά ταμεία πολλαπλασιάζονται . 
Εμείς απλά υπενθυμίζουμε ότι
για να λάβουν οι εργαζόμενοι την αποζημίωση της συνταξιοδότησης απαιτείται φορολογική ενημερότητα .
Σκανδαλώδης εμπαιγμός από τους πολιτικά χρεοκοπημένους Κυβερνώντες.

1 σχόλιο:

  1. Να θυμίσω μόνο ότι οι κατασκευαστικές δεν μπορούν να πάρουν φορολογική ενημερότητα καθώς το κράτος τους χρωστάει τεράστια ποσά για έργα που δεν έχουν γίνει.

    Οι κατασκευαστικές με τη σειρά τους αναγκαστικά δεν έχουν πληρώσει μισθούς, υλικά κτλ. (αφού δεν έχουν λεφτά στα χέρια τους).

    Από τη στιγμή που το κράτος δεν πληρώνει (ακόμα), πως θα επιλυθεί αυτό το αδιέξοδο;

    Ν.Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή