Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Διοίκησης της ΠΟΣ

Ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο η διευρυμένη συνεδρίαση της Διοίκησης της ΠΟΣ .
Στην συνεδρίαση παρέστη και πλήθος συναδέλφων που άκουσε τις τοποθετήσεις των συνδικαλιστών ενώ και μερικοί τοποθετήθηκαν στην συζήτηση.
Η ΠΟΣ αποφάσισε και



Απαιτεί την απόσυρση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τον διαχωρισμό της Διεύθυνσης Συντήρησης  ενώ την Πέμπτη θα υπάρξει και συνάντηση με το Συντονιστικό των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς για την πραγματοποίηση κοινών δράσεων την επόμενη εβδομάδα.

Φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί 48 ωρη απεργία με πιθανότερες τις ημερομηνίες 18 - 19  ή 20 Δεκεμβρίου.

Η πρόταση του Δικτύου Σιδηροδρομικών για  αγωνιστικό πλαίσιο κινητοποιήσεων μέχρι και τις γιορτές συγκέντρωσε 1 ψήφο. 

Επειδή τις κρίσιμες αυτές στιγμές απαιτείται η ενότητα για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων , όλοι οι σιδηροδρομικοί να σταθούμε δίπλα στους συνδικαλιστές της ΠΟΣ και των σωματείων μας , γιατί αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου