Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012

Συνάντηση ΠΟΣ με Κ.Κ.Ε.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ.), συναντήθηκε σήμερα στη Βουλή με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο κ.Σπύρο Χαλβατζή.

Κατατέθηκαν οι απόψεις των Σιδηροδρομικών για:

·        Ενιαίο, Δημόσιο Σιδηρόδρομο στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου.
·        Απόσυρση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που ιδιωτικοποιεί τις δραστηριότητες συντήρησης τροχαίου υλικού και οδηγεί σε απολύσεις εκατοντάδες εργαζομένους.
·        Τη μη ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την υποταγή της στο ΤΑΙΠΕΔ.
·        Τη μη εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου και την υπογραφή Σ.Σ.Ε.
·        Την αντίθεσή μας στη νέα φοροεπιδρομή που προωθεί η Κυβέρνηση με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Το ΚΚΕ στα πλαίσια της πολιτικής του κατά των ιδιωτικοποιήσεων και ιδιαίτερα των στρατηγικών τομέων της οικονομίας (Μεταφορές, Ενέργεια, Υγεία, Παιδεία κ.λ.π.) δεσμεύθηκε να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες τόσο στο Κοινοβούλιο, όσο και εκτός αυτού, να στηρίξει τον αγώνα των Σιδηροδρομικών για την ανατροπή αυτών των πολιτικών.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου