Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ελλάδα Ιδιωτικοποιήσεις - Έτσι θα έρθει η ανάπτυξη ! Τι μας θυμίζει με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ -ΕΕΣΣΤΥ

28 ακίνητα του δημοσίου πουλήθηκαν έναντι 261 εκατ. ευρώ επιστρέφουν ως ενοικιαζόμενα στο δημόσιο με ενοίκιο που φτάνει τα 600 εκατ. ευρώ.  Πρόκειται για ακίνητα στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης μεταξύ των οποίων κτήρια του υπουργείου παιδείας, υγείας και πολιτισμού, της ΓΑΔΑ κτλ, τα οποία πωλήθηκαν και πριν απο λίγες ημέρες ενοικιάστηκαν ξανά απο το δημόσιο για 600 εκατ. ευρώ για μια 20ετία.  
Ακούστε εδώ την καταγγελία της Νάντιας Βαλαβάνη ... Να θυμίσουμε ότι και στην περίπτωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ο επενδυτής θα πληρώσει
ένα ευτελές τίμημα για να λάβει επιδοτήσεις 250 εκ (τουλάχιστο ) για τα επόμενα χρόνια !

Τα ίδια και για την ΕΕΣΣΤΥ που προικίζεται  με συμβόλαια εκατοντάδων εκκατομυρίων ευρώ για τους αγοραστές που θα καταβάλλουν ελάχιστα χρήματα .

Ελλάδα 2013 . Τα συμπεράσματα δικά σας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου