Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Oλοκληρώθηκε το ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Υπερψηφίστηκε η παροχή πρόσθετης Νοσοκομειακής κάλυψης στο υπόλοιπο  του προσωπικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που δεν είχε μέχρι σήμερα . Ικανοποιείται έτσι ένα χρόνιο αίτημα της ΠΕΠΕ και ΠΕΠ- ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 
Υπενθυμίζουμε ότι οι εργαζόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα θα πληρώνουν μηνιαίως  ποσοστό συμμετοχής . (θα ενημερώσουμε σχετικά σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις για 4 μελή οικογένεια το ποσό είναι περί τα
300Ε ετησίως ή 25 Ευρώ το μήνα ).
Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 3 θα συνεδριάσει για την έγκριση του
τροποποιημένου Οργανογράμματος .

Επίσης ο συνάδελφος Ζαβογιάννης ξαναέθεσε το θέμα με τις συνθήκες εργασίας όσων εργάζονται σε εργολάβους στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ζήτησε την σύσταση Διεύθυνσης που θα παρακολουθεί τις συμβάσεις τους , αν πληρώνονται και ασφαλίζονται κανονικά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου