Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Συνεχίζονται οι ιατρικές εξετάσεις των υποψηφίων μηχανοδηγών - Δεν τους έχουν δώσει ακόμα εγχειρίδια εκπαίδευσης !

Απο την αρχή της εβδομάδας  έχουν ξεκινήσει οι ιατρικές εξετάσεις των 21 υποψηφίων μηχανοδηγών σε γνωστό ιδιωτικό ιατρικό  κέντρο , εξετάσεις κατά τις οποίες οι συνάδελφοι ,  υποβάλλονται και σε ιδιαίτερα

δύσκολες εξετάσεις για τεχνικά σημεία ( συγχρονισμός χεριών , τεστ αντίληψης αντανακλαστικά και όσα κάναμε οι παλαιότεροι υπό τον κ. Σταλίκα ).
Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους  καλή επιτυχία . 

Εν τω μεταξύ , η προχειρότητα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ , και ιδιαίτερα της ΔΙΚΑΜ φανερώνεται για άλλη μια φορά .

Ενώ η μαθητεία έχει ξεκινήσει εδώ και 20 μέρες περίπου , στους εκπαιδευόμενους δεν έχουν δοθεί ακόμα εγχειρίδια με την ύλη που διδάσκονται!

Και φυσικά η φύση του επαγγέλματος , αλλά και οι ιδιαίτερες κανονιστικές και τεχνικές διατάξεις καθιστούν απαραίτητα τα εγχειρίδια αυτά , προκειμένου οι εκπαιδευόμενοι να κατανοούν με τον καλύτερο τρόπο τα όσα διδάσκονται.

Καλά τα ευχολόγια του Δ/ντη ΔΙΚΑΜ κ. Ρετσινά Χρήστου , κατά την πρώτη μέρα της εκπαίδευσης , αλλά η όλη διαδικασία αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως κάποιοι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους και πως η προχειρότητα είναι τελικά αυτή που τους διακρίνει.





1 σχόλιο: