Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Και στο ΣΚΑ (ΚΕΚ) ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης , τις επόμενες μέρες επιδιορθώνεται το Κάντζα - Αεροδρόμιο

Μετά την επίσκεψη του Υπουργού περιμένουμε ΑΜΕΣΑ λύσεις για το Λιόσια - Κιάτο - Πειραιάς ,  αλλά  και την διέλευση του εμπορικού απο το Μενίδι.
Μεγάλη εντύπωση προκαλεί το ότι ο Υπουργός επισκέφτηκε εγκαταστάσεις του ΟΣΕ συνοδευόμενος απο στελέχη της ΣΤΑ.ΣΥ (!!!!!)
Όπως αποκάλυψε  το στέκι της έλξης - προκαλώντας και πανικό στις υπηρεσίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που ψάχνανε  χτες το βράδυ να βρουν τους μηχανοδηγούς που ήρθαν σε επαφή μαζί με τον Υπουργό -  στον Προαστιακό Αθήνας βρέθηκε εντελώς αιφνιδιαστικά ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.
Ο Υπουργός πήγε με το Μετρό στο αεροδρόμιο και εκεί άλλαξε άμεσα συρμό επιστρέφοντας με αυτόν του Προαστιακού όχι στον αρχικό σταθμό αλλά στο Κέντρο Κυκλοφορίας , στο γνωστό
ΚΕΚ στο ΣΚΑ ,στο ΣΚΑ  που παραμένει ανενεργό εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων εδώ και 2 χρόνια επιτείνοντας την ταλαιπωρία των επιβατών .

Εκεί ο Υπουργός συνομίλησε με το προσωπικό  (παρών ήταν και ο κύριος Χρυσάγης απο την Κυκλοφορία ) οι οποίοι προφανώς του εξήγησαν  - όπως και ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας του Προαστιακού την θλιβερή πραγματικότητα - ενώ σε όλη την επίσκεψη  τον συνόδευε   ο κ. Παναγιώτης Τερεζάκης . (Γενικός Δ/ντης Συντήρησης κ Έργων της ΣΤΑΣΥ - Γενικός Διευθυντής Υποδομών στον ΟΣΕ το 2007-2010 ενώ το 2009-2010 ήταν και Αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού    ).

Ελπίζουμε ο κ. Χρυσοχοίδης να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου άμεσα να αποκατασταθεί η Τηλεδιοίκηση και η Φωτοσήμανση στον Προαστιακό , σε ένα πρόβλημα που δημιουργεί πολλά θέματα στην ασφάλεια της κυκλοφορίας.

Απο όσα γνωρίζουμε τις επόμενες μέρες πρόκειται να παραδοθεί το κοκκινισμένο κομμάτι "Κάντζα - Αεροδρόμιο" στον Προαστιακό .(η κυκλοφορία γίνεται με τηλεγραφήματα σήμερα ) ενώ τρέχει και το Λιόσια - Σημείο 0 ...

Πάντως θα πρέπει να τονίσουμε το αυτονόητο που μας έχει παραξενέψει όλους. (όπως γράψαμε και στην αρχή )

Ο Υπουργός Μεταφορών επισκέφτηκε το δίκτυο και τις εγκαταστάσεις του ΟΣΕ , συνοδευόμενος απο στελέχη της ΣΤΑ.ΣΥ. 

Κάτι το οποίο είναι παράξενο την ώρα που είναι ευρέως γνωστά τα προβλήματα στην Υποδομή του ΟΣΕ και ιδιαίτερα τα προβλήματα στο ΣΚΑ που ταλαιπωρούν καθημερινά δεκάδες χιλιάδες επιβατών με τις μετεπιβιβάσεις στον Προαστιακό. Θα περιμέναμε να συνοδευόταν και απο στελέχη του Οργανισμού.

Ακόμα και έτσι όμως και τώρα που τα είδε και απο κοντά ο κύριος  Χρυσοχοΐδης  περιμένουμε να δοθούν και άμεσα λύσεις .

Μάλιστα γνωρίζουμε ότι την προσεχή Τρίτη υπάρχει προγραμματισμένη σύσκεψη για όλα τα παραπάνω θέματα (θα παρευρεθούν και στελέχη του Υπουργείου).

Θα σας κρατάμε ενήμερους .

3 σχόλια:

  1. μονο ετσι θα λυθουν τα προβληματα,γιατι αλλιως αμα παμε με τον σταυρο στο χερι,ζητω που καηκαμε!!!!μακαρι να του πανε τα πραγματα οπως ειναι,και οχι οτι τους ειπαν να πουν για να μην μαθευτει τι @#?+**+;:' το καταντησανε τι στολιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα είναι σίγουρο. Οτι ο κ. Τερεζάκης θα ήξερε να απαντήσει σε περισσότερα, από μερικούς σημερινούς, που δεν ξέρουν τι χρώμα έχουν τα καθίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδη ξερει πολλα και για την παραλαβη που εγινε το 2008 οταν ηταν Γ.Δ. στον ΟΣΕ σιγουρα θα τα ειπε οπως ηθελε .... Ας εχουμε λιγο μνημη ....φτανει πια!!!!! Ευτυχως που ο Υπουργος εμαθε την αληθεια απο ανθρωπους που ενδιαφερονται πραγματικα για τον Οργανισμο και για το ΣΚΑ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ καιγια το ΛΙΟΣΙΑ-ΚΙΑΤΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή